Ψάχνει «συμπαίκτη» ο Μιχαλάκης

Ψάχνει «συμπαίκτη» ο Μιχαλάκης

Ψάχνει «συμπαίκτη» ο Μιχαλάκης

Tα σοβαρά οικονομικά προβλήματα της Καλλονής αναγκάζουν τον Νίκο Μιχαλάκη να βρίσκεται σε αναζήτηση «συμπαίκτη» στην διοίκηση του συλλόγου.

Ο υποβιβασμός στη Football League δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα της Καλλονής και σίγουρα δεν αποτελεί το πιο σοβαρό. Αυτό είναι το οικονομικό, όπου η ομάδα της Μυτιλήνης αντιμετωπίζει μεγάλα... θέματα, ώστε ο Νίκος Μιχαλάκης βρίσκεται σε αναζήτηση «συμπαίκτη» στη διοίκηση.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του συλλόγου της Λέσβου ψάχνει τον άνθρωπο, που θα βάλει ένα μέρος χρημάτων στην ΠΑΕ, καθώς ο ίδιος δείχνει να μην τα βγάζει πέρα.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι οφειλές προς ποδοσφαιριστές που έχουν μαζευτεί τόσο από την περσινή όσο και από τη φετινή σεζόν και μόνο μ' έναν ακόμα στα ηνία της ΑΕΛΚ θα καταφέρει να βγάλει εις πέρας την επόμενη σεζόν.

Άλλωστε, ήδη έχουν... σκάσει οι πρώτες αποχωρήσεις, με δεδομένο ότι ο Μάρκοβιτς ετοιμάζεται να κάνει προσφυγή, ο Νομπρέγκα βρίσκεται κοντά σε διακανονισμό για να φύγει, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ζητήσει να λύσει το συμβόλαιό του ο Χογκ.

Best of internet