Ψάχνει «συμπαίκτη» ο Μιχαλάκης

Νίκος Τσιώκος
Ψάχνει «συμπαίκτη» ο Μιχαλάκης

bet365

Tα σοβαρά οικονομικά προβλήματα της Καλλονής αναγκάζουν τον Νίκο Μιχαλάκη να βρίσκεται σε αναζήτηση «συμπαίκτη» στην διοίκηση του συλλόγου.

Ο υποβιβασμός στη Football League δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα της Καλλονής και σίγουρα δεν αποτελεί το πιο σοβαρό. Αυτό είναι το οικονομικό, όπου η ομάδα της Μυτιλήνης αντιμετωπίζει μεγάλα... θέματα, ώστε ο Νίκος Μιχαλάκης βρίσκεται σε αναζήτηση «συμπαίκτη» στη διοίκηση.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του συλλόγου της Λέσβου ψάχνει τον άνθρωπο, που θα βάλει ένα μέρος χρημάτων στην ΠΑΕ, καθώς ο ίδιος δείχνει να μην τα βγάζει πέρα.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι οφειλές προς ποδοσφαιριστές που έχουν μαζευτεί τόσο από την περσινή όσο και από τη φετινή σεζόν και μόνο μ' έναν ακόμα στα ηνία της ΑΕΛΚ θα καταφέρει να βγάλει εις πέρας την επόμενη σεζόν.

Άλλωστε, ήδη έχουν... σκάσει οι πρώτες αποχωρήσεις, με δεδομένο ότι ο Μάρκοβιτς ετοιμάζεται να κάνει προσφυγή, ο Νομπρέγκα βρίσκεται κοντά σε διακανονισμό για να φύγει, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ζητήσει να λύσει το συμβόλαιό του ο Χογκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα