Με συμπαίκτη τον Γρυσμπολάκη ο Βρέντζος

Αντώνης Σαούλης
Με συμπαίκτη τον Γρυσμπολάκη ο Βρέντζος

bet365

Ο Γιώργος Βρέντζος αποκάλυψε τον έναν από τους τέσσερις ανθρώπους που θα μπουν στον Εργοτέλη εφόσον αναλάβει φυσικά τα ηνία του συλλόγου.

Από την πρωτή στιγμή ο Γιώργος Βρέντζος, ο οποίος θέλει να ηγηθεί του Εργοτέλη στην επόμενη μέρα του συλλόγου, είχε τονίσει πως θέλει ο κρητικός σύλλογος να ανακτήσει το ηθικό πλεονέκτημα που είχε η ομάδα.

Την Κυριακή αποκάλυψε τον έναν από τους τέσσερις ανθρώπους που θα έχει συμπαίκτες εφόσον αναλάβει την ομάδα. Και το όνομά του είναι στο πλαίσιο στο οποίο είχε προαναγγείλει (περί ανάκτησης του ηθικού πλεονεκτήματος). Ο λόγος για τον Γιώργο Γρυσμπολάκη. Πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ (την χρονιά που έπεσε εν τέλει κατηγορία η «Ενωση», άλλα είχε σταματήσει μήνες πριν).

Η (πρώτη) κίνηση δείχνει την κατεύθυνση που θέλει ν' ακολουθήσει ο Γιώργος Βρέντζος σε περίπτωση που αναλάβει τον Εργοτέλη. Εχει ήδη συναντηθεί με το γ.σ. του συλλόγου ώστε να γίνουν εκλογές και να διεκδικήσει την διοίκηση. Για την ώρα δεν έχει υπάρξει άλλο ψηφοδέλτιο (δίχως ν' αποκλειστεί αυτή η πιθανότητα).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα