Η ομερτά, είναι γλυκιά...

Η ομερτά, είναι γλυκιά...

Νίκος Τζαντζαράς Νίκος Τζαντζαράς
Η ομερτά, είναι γλυκιά...

bet365

Είστε υπέρ του Grexit;” Σαν να λέμε... “είστε υπέρ του ακρωτηριασμού του ποδιού σας;” “Όχι ρε... χαλβά, αλλά άμα είναι να σωθεί η ζωή μου, τι να γίνει δηλαδή” απαντά ο Ν. Τζαντζαράς.

Αλί και τρισαλί και ωιμεεέ! Εννιά και σήμερα και τελειώνει η ζωή στον πλανήτη (μπάλα), με την μορφή που την ξέραμε! Φωνάξτε όλοι μαζί τώρα, να μάθουν τον πόνο μας παντού στην Οικουμένη. Σκούξτε, παρακαλέστε, κλάψτε, γλείψτε, αυτομαστιγωθείτε. Ζωγραφίστε με τα πιο μελανά χρώματα την επόμενη του Grexit ημέρα. Τρομοκρατήστε, φοβερίστε τους όλους, απειλήστε υπουργούς, βουλευτές δικαστές, φιλάθλους, δημοσιογράφους, ξενοδόχους, υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους. Καθήστε κάτω και κρατήστε επιτέλους την αναπνοή σας!

Θα σβήσει ο ήλιος, θα κατακρημνιστεί το σύμπαν: Έρχεται η Δευτέρα Παρουσία, οι καταρράκτες του ουρανού ανοίγουν και θα βρέχει αίμα και ακρίδες. Τελειώνει κάθε οικονομική δραστηριότητα, για πάντα! Πλήττονται όλοι όσοι δουλεύουν στο ποδόσφαιρο, οι προμηθευτές, τα ταξίδια και ο τουρισμός, η εστίαση και τα ξενοδοχεία, οι κούρσες των ταξί και οι βιοτεχνίες κασκόλ, οι συντηρητές φωτοτυπικών και οι μπαρίστας...

Μην εξηγείτε πουθενά και σε κανέναν, πως το Grexit, το προκαλεί το ίδιο το χυδαίο σύστημα, με τον παρτακισμό και την χοντροπετσιά του. Επιμείνετε στο ποίημα: Φταίει ο μισότρελος Κοντονής, για όλα. Που πέρσι, πρόπερσι και παλιότερα δεν υπήρχε στην δημόσια ζωή και το ποδόσφαιρο ήταν καθαρό και δούλευε ρολόι...

Αντί να έχουν μαζευτεί όλοι όσοι “τρώνε” έστω κι αντίδωρο από το ποδόσφαιρο και να έχουν βγάλει εδώ και καιρό σηκωτούς από το ποδόσφαιρο τους τύπους με τις... ροζ γραβάτες και το συνάφι τους, ελάτε να μαζευτούμε στην Βουλή με βίτσες και να ματώσουμε τις πλάτες μας, μπας και μας λυπηθεί ο Θεός. Μπας και λακίσει ο Κοντονής, μπας και κάνει άλλη μια κωλοτούμπα ο Αλέξης που τις έχει κι εύκολες, μπας και βρεθεί ένας τρόπος να μείνει ανέπαφο αυτό το ευαγές οικοδόμημα.

Ας μην μάθει ποτέ ο κόσμος ότι το βρομόφιδο της διαφθοράς, έπνιξε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ας το χρεωθεί ο Κοντονής. Συνεχίστε να ρωτάτε... βλακωδώς τον κοσμάκη “είστε υπέρ ή κατά του Grexit;”. Βλέπετε, δεν συμφέρει κανέναν να ρωτήσει: “Είστε διατεθειμένοι να υποστούμε ακόμη και Grexit, προκειμένουν να φύγουν αυτοί;” Αλλά... ποιος να κάτσει να τα ρωτήσει αυτά. Σα να λέμε: “Είστε υπέρ του ακρωτηριασμού του ποδιού σας;” - “Όχι ρε... χαλβά, αλλά άμα είναι να σωθεί η ζωή μου, τι να γίνει δηλαδή;”. Εδώ κυκλοφορεί όμως, μόνο το... manual της καταστροφής. (Το διάβασα τουλάχιστον σε τρεις – τέσσερις ιστοτόπους, χωρίς αλλαγή ούτε στην... στίξη. Τέτοια γραπτή... χορωδία, την ζηλεύουν και τα Τρίκαλα)

Η ομερτά, είναι γλυκιά... Όλο και κάτι επιφυλάσσει σε όσους την τηρούν. Άλλος μπορεί να αποκτήσει την ευκαιρία για μια (τσίγκινη) κούπα, άλλος να μειωθεί η (άδικη και βαριά) ποινή του, άλλος να πάρει μια νίκη γοήτρου (και να μην παραιτηθεί), άλλος μπορεί να κοιμάται ασφαλής και με την επαγγελματική του ανέλιξη εξασφαλισμένη...

Γι αυτό η μόνη ελπίδα που έχω, παραμένει κρυμμένη στο... μισότρελο βλέμμα του Κοντονή. Κι ας μην έχει και σχέδιο. “Αποθανέτω η ψυχή μου, μετά των αλλοφύλων”. Αλλά τουλάχιστον... απεταξάμην και τον Σατανά. Ειδάλλως, ως τις 15 Απρίλη, προλαβαίνετε όλοι, υπόδικοι, καταδικασμένοι, “λερωμένοι” και τα εξαπτέρυγά τους, να τσακιστείτε να φύγετε, να δούμε όσοι απομείνουμε, τι διάολο μπορούμε να κάνουμε με το ερείπιο που παραδίδετε.


Γιατί είτε έτσι, είτε αλλιώς, είτε εντός Ευρώπης, είτε εκτός, αποκλείεται να συνεχιστεί αυτό το τσίρκο με όλους μας. Κάποιοι, θα λείπουν.-

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Τζαντζαράς
Νίκος Τζαντζαράς

Δηλώνει πρόσφυγας, "ασπρόμαυρος" και ραδιοφωνατζής.

Το 1970 γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, με ρίζες από Πόλη, Σμύρνη και Μακεδονία.

Το 1976 πρωτομπήκε στην Τούμπα, που θα τον "αιχμαλώτιζε" με μιάς, διά παντός.

Το 1986 πρωτο - βρίσκεται μπροστά σε ("πειρατικό") μικρόφωνο. Ένιωσε να "χωράει" κάπου ολόκληρος... Δεν ξανασηκώθηκε.

Το 1988 η εισαγωγή του στην Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης (Γερμανικό), συμπίπτει με τη νομιμοποίηση της "ιδιωτικής ραδιοφωνίας", που τον βρίσκει στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη". Η επιλογή γίνεται αυτόματα...

Θα εργαστεί μέχρι και το 2003 ως ρεπόρτερ/ αρχισυντάκτης/ παρουσιαστής/ αρθρογράφος/ σύμβουλος έκδοσης/ διευθυντής σε Αθλητική Μ.Θ., Αθλητικό Metropolis, Δημοτικό Ραδιόφωνο Καλαμαριάς, Μetrosport, Ωμέγα τηλεόραση, Alpha TV, Ήλιο των Σπορ, με τρελή αδυναμία στα... ξεκινήματα. Θα συνιδρύσει τον Libero 107,4.

Από τον Οκτώβρη 2004 και για τέσσερα χρόνια, ζει στην Αθήνα και παρουσιάζει καθημερινές εκπομπές στον Sport fm, αρθρογραφεί στην Sportday και... εκμαυλίζει αθώες ψυχές στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ, μιλώντας τους για "Παραγωγή και παρουσίαση ραδιοφωνικών εκπομπών".

Τον Μάρτιο του 2013 ξεκινά το FatGames.gr από τα "Χοντρά παιχνίδια", τίτλο επί πολλά χρόνια της ραδιοφωνικής του εκπομπής. Τον Ιούνιο του 2014 επιστρέφει στο επαγγελματικό... πατρικό του, το "Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5".

Σήμερα κοκορεύεται πως είναι ο μόνος Έλληνας blogger, που εργάζεται για όλες του τις υποχρεώσεις (Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 Δε-Πα 13.00-16.00, FatGames.gr, Fatgames on YouTube και Gazzetta.gr) από το γραφείο/studio του σπιτιού του.