Ανέβασε ρυθμούς ο Τζάνης

Νίκος Τσιώκος
Ανέβασε ρυθμούς ο Τζάνης

bet365

Ανέβασε ρυθμούς ο Τζάνης στη σημερινή προπόνηση του Πανθρακικού, ενώ οι ακρίτες απλά περιμένουν να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού την Τρίτη (5/4), μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και το ρεπό της Δευτέρας (4/4). Οι ακρίτες έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά και έχουν, ήδη, αρχίσει να σκέφτονται την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Βέβαια, περιμένουν να ολοκληρωθεί η φετινή για να δουν πρώτα το θέμα της αδειοδότησης και μετά τα συμβόλαια που λήγουν, τη στιγμή που δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν τάσεις φυγής. Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, ο Χρήστος Τζάνης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, αλλά ανέβασε ρυθμούς, ενώ έχει παίξει μόλις σε δύο παιχνίδια και έχει χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν την Κυριακή (3/4) και τελειώματα φάσεων για τους υπόλοιπους. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Κομοτηνής για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή στην Κομοτηνή, στην οποία ο Ζόραν Στοΐνοβιτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μαυρουδή Μπουγαΐδη, που θα εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα