«Πωλείται με 60 εκατ.ευρώ ο Κριστιάνο»!

«Πωλείται με 60 εκατ.ευρώ ο Κριστιάνο»!

Οι σκέψεις που κάνουν οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης για τη συνεργασία τους με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφορούν μονάχα το ... ποσό που θα λάβει ο σύλλογος το καλοκαίρι, όταν και θα παραχωρήσει τον Πορτογάλο!  

«Πωλείται με 60 εκατ.ευρώ ο Κριστιάνο»!

Ο ειδικός στα θέματα του ισπανικού ποδοσφαίρου και συνεργάτης του «SkySports», Γκιγιέμ Μπαλάγκ, έκανε λόγο για μια ιστορία αγάπης και μίσους που αναμένεται να ολοκληρωθεί στη φετινή θερινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Μπαλάγκ, στη Ρεάλ σκέφτονται πως το ιδανικότερο σενάριο θα ήταν να εξασφαλίσει ο σύλλογος τουλάχιστον 60 εκατ.ευρώ από την πώληση του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Λεβαντόφσκι εναντίον Μήτρογλου στο Μόναχο! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Μπάγερν - Μπενφίκα, αν κερδίσεις, η Vistabet  πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Με δεδομένο πως το τρέχον συμβόλαιο που δεσμεύει τις δύο πλευρές ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 και με τον ποδοσφαιριστή να έχει κλείσει τα 31 έτη ζωής, στους «μερένχες» σκέφτονται πως ίσως έχει φτάσει η ώρα κατά την οποία θα μπορεί η ομάδα να βγει απόλυτα κερδισμένη σε πιθανή παραχώρησή του! 

Best of internet