Προχωρά του Παλάσιο ο Στραματσόνι

Προχωρά του Παλάσιο ο Στραματσόνι

Gazzetta team
Προχωρά του Παλάσιο ο Στραματσόνι

bet365

Παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει η περίπτωση του Ροδρίγκο Παλάσιο, ο Αντρεά Σραματσόνι έχει αναλάβει τον χειρισμό της υπόθεσης, έχοντας μάλιστα και τη σύμφωνη έγκριση του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να εξετάζει την περίπτωση του Ροδρίγκο Παλάσιο, παρά τις δυσκολίες και σύμφωνα με τη «Live Sport», ο Αντρέα Στραματσόνι έχει αναλάβει την επικοινωνία με τους ανθρώπους της Ίντερ, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη του Γιάννη Αλαφούζου, προκειμένου να ενημερώνεται άμεσα για τις εξελίξεις που αφορούν τον 34χρονο Αργεντινό.

Παρότι αγωνίστηκε ως βασικός στην πρόσφατη ήττα της Ίντερ από την Τορίνο με 1-2, το μέλλον του 34χρονου φορ στους «νερατζούρι» μοιάζει αβέβαιο, καθώς συνδέεται άμεσα με την παραμονή ή όχι του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην τεχνική ηγεσία, κάτι που φαντάζει δύσκολο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Η Sportingbet προσφέρει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σκοράρει ο Λεβαντόφσκι το πρώτο γκολ στο Μπάγερν Μονάχου - Μπενφίκα.

Σε περίπτωση απομάκρυνσης του Μαντσίνι, οι πιθανότητες να μείνει ελεύθερος ο Παλάσιο θα πολλαπλασιαστούν και έτσι ο Αντρεά Στραματσόνι έχει αρχίσει από τώρα να προετοιμάζει το έδαφος, διατηρώντας επαφές με την πρώην ομάδα του, όσο και με τον ίδιο τον μάναντζερ του παίκτη, στον οποίο έχει εκφράσει το ενδιαφέρον των «πρασίνων».

Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ιταλός έχει ρωτήσει και για τις απαιτήσεις του 34χρονου Αργεντινού, με όλες τις ενέργειες να έχουν και την έγκριση του «ισχυρού» άνδρα του «Τριφυλλιού», Γιάννη Αλαφούζου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα