Ζουκουλίνι: «Έτοιμος στα play-offs»

Ζουκουλίνι: «Έτοιμος στα play-offs»

Gazzetta team
Ζουκουλίνι: «Έτοιμος στα play-offs»

bet365

Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι συνεχίζει την αποθεραπεία για τον τραυματισμό του στην Αρεντινή δηλώνοντας αισιόδοξος πως θα είναι απόλυτα έτοιμος να ενισχύσει την ΑΕΚ στα play-offs.

Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι αναρρώνει στην Αργεντινή, μπαίνοντας σταδιακά στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του και το Σάββατο (2/4) παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της αγαπημένης του Ρασίνγκ Κλαμπ με την Τίγκρε, γνωρίζοντας αποθεωτική υποδοχή από τους φίλους της ομάδας.

Μιλώντας στο Racingmaníacos Radio, ο μέσος της ΑΕΚ δήλωσε αισιόδοξος πως θα καταφέρει να είναι απόλυτα έτοιμος για τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ στα play-offs του πρωταθλήματος, αναφέροντας: «Αναρρώνω από τον τραυματισμό μου ο στόχος είναι να είμαι έτοιμος σε ένα μήνα. Τέλος Απριλίου θα επιστρέψω στην Αθήνα και ελπίζω να μπορέσω να παίξω με την ΑΕΚ στα play offs».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα