Λεβάντε - Χιχόν 0-0

Gazzetta team
Λεβάντε - Χιχόν 0-0

bet365

Λεβάντε και Χιχόν κόλλησαν στο 0-0 και παρέμειναν στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το ματς ήταν ευκαιρία για την Λεβάντε, προκειμένου να κάνει άλμα σωτηρίας, και για την Χιχόν, που είχε την δυνατότητα να βγει από αυτήν. Τελικά, παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες, κόλλησαν στο 0-0 και παρέμειναν στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το ματς ήταν ανοιχτό από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και είναι απορίας άξιο πώς δεν είχαμε γκολ. Οι ευκαιρίες στο πρώτο μέρος ήταν πολλές, με τους Καμαράσα (5') και Ντέιβερσον (16') να απειλούν για τους γηπεδούχους και τον Πέρεθ (9') για τους φιλοξενούμενους ήδη από το πρώτο 20λεπτο. Ο ρυθμός δεν έπεσε στη συνέχεια, με τους Λέρμα (21'), Μοράλες (23') και Ντέιβερσον (24') να μην μπορούν να ανοίξουν το σκορ για την Λεβάντε και τον Πέρεθ (40') να χάνει την τελευταία ευκαιρία στο πρώτο μέρος.

Ήταν λογικό ο ρυθμός να πέσει στην επανάληψη, όμως και πάλι καμία ομάδα δεν κατάφερε να επιβληθεί. Ο Βερδού (51') έχασε την πρώτη σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους, που είχαν τα καλύτερα διαστήματα, ενώ ακολούθησαν οι καλές στιγμές με τους Μοράλες (57') και Ρόσι (65'). Οι φιλοξενούμενοι ήταν απειλητικοί, όμως δεν είχαν καθαρές ευκαιρίες. Ο Κασαδεσούς (78') έχασε την τελευταία ευκαιρία, με το 0-0 να παραμένει.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα