Οι σκέψεις Σίλβα για Ηρακλή

Δημήτρης Τομαράς
Οι σκέψεις Σίλβα για Ηρακλή

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα έχει αρχίσει να κάνει τα πλάνα του για την 11άδα του Ολυμπιακού για το ματς με αντίπαλο τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη.
Για το ματς της Τετάρτης ο Καπίνο θα συνεχίσει κάτω από τα δοκάρια. Οι Μποτία και Σιόβας έχουν τις πιο πολλές πιθανότητες για το κέντρο της άμυνας. Υποψήφιος είναι και ο Βούρος. Για δεξιά διεκδικούν μία θέση οι Ομάρ - Σαλίνο και αριστερά λογικά θα πάει ο Μαζουάκου.
Ο Μιλιβόγιεβιτς με έναν εκ των Κασάμι - Ζντιέλαρ θα είναι στο κέντρο. Επιτελικός λογικά θα επανέλθει ο Φορτούνης. Στα δύο άκρα θα είναι οι Ερνάνι και Ντουρμάζ. Για την επίθεση ο Μάρκο Σίλβα σκεφτόταν έντονα τον Πουλίδο αλλά υπάρχει και η επιλογή του Ιντέγιε. Οι Καμπιάσο και Τσόρι δεν φαίνεται να έχουν κάτι σοβαρό αλλά αναμένεται να προφυλαχθούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα