Σίλβα σε παίκτες: «Εμείς την δουλειά μας, δεν σταματάμε»!

Σίλβα σε παίκτες: «Εμείς την δουλειά μας, δεν σταματάμε»!

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα σε παίκτες: «Εμείς την δουλειά μας, δεν σταματάμε»!

bet365

Το... καμπανάκι του Σαββάτου από τον Μάρκο Σίλβα απέδωσε καρπούς αλλά ο Πορτογάλος συνεχίζει να ζητάει από τους παίκτες του φουλ εγρήγορση και ετοιμότητα.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το ματς με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη και ενώ ακολουθεί το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την Κυριακή. Ο Μάρκο Σίλβα όμως δεν βάζει... stop. Συνεχίζει να θέλει τους παίκτες του στην... τσίτα μέχρι τέλους πάντα με την προοπτική πως μπορεί να αρχίσει ξανά το Κύπελλο. Παρότι λοιπόν έμεινε ευχαριστημένος από τα όσα είδε με Πανθρακικό συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο. Από το Σάββατο εξάλλου σας είχαμε ενημερώσει για τα λεγόμενά του στον Ρέντη, κάτι που επιβεβαιώθηκε απόλυτα μία μέρα μετά με τις δηλώσεις του Σίλβα.

«Πήγατε πολύ καλά. Εμείς όμως την δουλειά μας. Δεν σταματάμε! Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα ματς, έχοντας πάντα στο μυαλό μας πως μπορεί να γίνει το Κύπελλο. Όλοι σας έχετε την πιθανότητα να παίξετε. Σας θέλω όλους απόλυτα έτοιμους, σοβαρούς και δυνατούς», ήταν η επισήμανση του Ίβηρα τεχνικού προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά το ματς με τους Θρακιώτες. Αλλαγές πάντως θα γίνουν στην 11άδα για το ματς με τον Ηρακλή με τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μαζουάκου και Κασάμι να είναι υποψήφιοι για βασικοί. Το ίδιο και ο Ντουρμάζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα