ΠΑΟΚ: Μπήκαν οι Χατζηισαϊας και Τσίμιροτ

ΠΑΟΚ: Μπήκαν οι Χατζηισαϊας και Τσίμιροτ

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Μπήκαν οι Χατζηισαϊας και Τσίμιροτ

bet365

Ανασύνταξη δυνάμεων στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Πανιώνιο και ενόψει των αναμετρήσεων με Λεβαδειακό και Πλατανία. Σε αγωνιστικούς ρυθμούς οι Τσίμιροτ και Χατζηισαϊας.

Στο γήπεδο επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ένα 24ωρο μετά την ήττα από τον Πανιώνιο. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο και οι υπόλοιποι δούλεψαν στα τελειώματα έπειτα από passing game και στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση σε έντονους ρυθμούς.

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας με τον Γκόικο Τσίμιροτ μπήκαν στο κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς για τα επόμενα ματς. Οι τραυματίες Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ , Δημήτρης Κωνσταντινίδης , Γιάννης Μυστακίδης και Ζάιρο συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Την Τρίτη (5/4) οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ρεπό και επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τετάρτη (6/4) το μεσημέρι (12:00) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα