Τα δεδομένα για Χογκ και Καλλονή

Τα δεδομένα για Χογκ και Καλλονή

Ο Άντριου Χογκ είναι... φευγάτος από την Καλλονή από τα μέσα Μαρτίου και όλες του οι κινήσεις έχουν να κάνουν με την διασφάλιση της ελευθερίας του.

Τα δεδομένα για Χογκ και Καλλονή

Από τον περασμένο Γενάρη σας είχαμε γράψει για όλα τα δεδομένα στην περίπτωση του Χογκ. Ο διεθνής Μαλτέζος κίπερ είχε ζητήσει αρκετές φορές να λύσει το συμβόλαιό του με την Καλλονή.

Δεν είναι μόνο τα χρήματα, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του παίκτη, με την επισήμανση πως δεν έχει επέλθει καμία συμφωνία για την αποπληρωμή των οφειλών του. Πέραν του ότι οι Νησιώτες εμφανίζονται να του χρωστούν ετήσιες αποδοχές προηγούμενων ετών συν την φετινή (σ.σ. 400.000 ευρώ) ο Άντριου Χογκ δεν άντεχε άλλο τις συνθήκες στην ομάδα. Στην Καλλονή τα προβλήματα ήταν πάρα πολλά. Και σε οργανωτικό και διοικητικό επίπεδο και σε οικονομικό. Όλα αυτά είχαν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον πεπειραμένο τερματοφύλακα.

Από τα μέσα Μαρτίου και με αφορμή και την κλήση του στην Εθνική σας είχαμε ενημερώσει για την αποχώρησή του από την Μυτιλήνη. Είχε βρει την ευκαιρία να φύγει για να γυρίσει στην Μάλτα, όπου και παραμένει από τότε. Παρά τις δεσμεύσεις σε προφορικό επίπεδο από τους ανθρώπους της Καλλονής τίποτα δεν έγινε πράξη. Ο ίδιος κουράστηκε να περιμένει και έχει ενεργοποιήσει εδώ και καιρό τον δικηγόρο του για να κινήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες και να μείνει ελεύθερος.

Ο πρωταρχικός του στόχος είναι να πάρει την ελευθέρας του. Να μην έχει πια ισχύ το συμβόλαιό του με την Καλλονή. Βέβαια η ομάδα της Καλλονής οφείλει χρήματα και σε άλλους παίκτες...

Best of internet