«Δέκα μέρες να ξεκινήσετε το Κύπελλο αλλιώς αποβάλλεστε»!

Δημήτρης Τομαράς
«Δέκα μέρες να ξεκινήσετε το Κύπελλο αλλιώς αποβάλλεστε»!

bet365

Επιστολή-τελεσίγραφο δύο και πλέον σελίδων στέλνουν άμεσα οι FIFA / UEFA σε ΕΠΟ και Σταύρο Κοντονή. Το προσχέδιο και η ξεκάθαρη τοποθέτηση των δύο Ομοσπονδιών.

Περιθώριο 10 ημερών θα πάρει ο Σταύρος Κοντονής για να άρει την απόφασή του για την διοργάνωση του Κυπέλλου. Αυτό αποφασίστηκε από τις FIFA / UEFA και αυτό μπήκε στο προσχέδιο των δύο και πλέον σελίδων της επιστολής που το αργότερο μέχρι το πρωί της Τρίτης θα έχει πάει σε ΕΠΟ και Υπουργό Αθλητισμού.

«Έχετε δέκα μέρες να ξεκινήσετε το Κύπελλο αλλιώς αποβάλλεστε αυτομάτως», είναι η... γραμμή των δύο Ομοσπονδιών και αυτό που αποτυπώνεται στην σχετική επιστολή σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr.

Άρα λοιπόν πάμε για παράταση μέχρι 14 ή 15 Απριλίου (σ.σ. γιατί πάντα υπήρχε η πιθανότητα να έφτανε αργά το βράδυ της Δευτέρας η επιστολή στους ενδιαφερόμενους). Η επιστολή πάντως μέχρι τις 7 το απόγευμα που έκλειναν τα γραφεία της FIFA την Δευτέρα δεν είχε σταλεί. Άρα λογικά πάμε για πρωί Τρίτης. Επίσης οι FIFA / UEFA ζητούν την επανεξέταση όλων των νομοθεσιών από το 1999 μέχρι σήμερα, κάτι το οποίο επίσης θα γράφεται εκεί. Αναφέρουν πως η παρεμβατικότητα της Πολιτείας στην ΕΠΟ υπάρχει από τότε και πως τα... κενά σε νομοθεσίες που δημιουργούν προβλήματα είναι πολλά.

Στο κομμάτι της ΕΠΟ ξεκαθαρίζεται πως ότι μπορούν οι FIFA / UEFA μέσω των οργάνων τους και των εμπλεκόμενων τους θα το πράξουν. Ότι χρειαστεί για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου είτε μέσω επιτροπών είτε άλλων συζητήσεων, κάτι το οποίο είχαν μεταφέρει οι εκπρόσωποι των δύο διεθνών Ομοσπονδιών σε Σταύρο Κοντονή.

Την Δευτέρα είχε ετοιμαστεί το προσχέδιο που θα έπαιρνε άμεσα την τελική του μορφή. Επιπλέον οι FIFA / UEFA δεν πρόκειται να στείλουν άλλη αντιπροσωπεία στην Αθήνα από μόνοι τους. Θα έρθουν εάν κληθούν και εφόσον κληθούν με σοβαρές προδιαγραφές και προοπτικές αλλαγές. Όχι για να περάσει έτσι ο χρόνος και να σπαταληθούν δύο και πλέον ώρες σε διαφωνίες και δηλώσεις άνευ ουσιαστικού αντικρίσματος. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει...

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα