Οι σκέψεις του Κλοπ για Μπαλοτέλι!

Οι σκέψεις του Κλοπ για Μπαλοτέλι!

Gazzetta team
Οι σκέψεις του Κλοπ για Μπαλοτέλι!

bet365

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 στη Λίβερπουλ, ωστόσο όλα δείχνουν πως δεν θα συνεχίσει στο Άνφιλντ. Και ο Γίργκεν Κλοπ είναι ένας από τους λόγους.

Ο «Σούπερ Μάριο» φέτος αγωνίζεται (συνήθως ως αλλαγή) στη Μίλαν με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ ισχύει μέχρι το 2018. Τι θα γίνει από εκεί και πέρα; Ιταλικό ρεπορτάζ εμφανίζει τους ροσονέρι διατεθειμένους να τον ανανεώσουν για έναν ακόμα χρόνο, ενώ η κινεζική Τζιανγκσού Σάνινγκ φέρεται έτοιμη να του δώσει συμβόλαιο 15 εκατομμυρίων ευρώ!

Τι γίνεται όμως με τη Λίβερπουλ; Σε νέο βιβλίο που βγαίνει για τον Κλοπ από τον Έλμαρ Νέβελινγκ, μέρος του οποίου βγήκε στο Reddit τη Δευτέρα αναφέρει: «Ο Κλοπ τόνισε την πεποίθησή του στη σημασία του να μην υπάρχουν παραχαϊδεμένοι παίκτες στην ομάδα. Όταν το θέμα του Ιταλού Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος όταν ήταν στην Μάντσεστερ Σίτι πέταξε ένα βελάκι σε νεαρό συμπαίκτη του, ήρθε στην κουβέντα, ο Κλοπ δεν μάσησε τα λόγια του: Αν ένας από τους παίκτες του έκανε κάτι αντίστοιχο τότε "δεν θα φορούσε ποτέ ξανά τη φανέλα του συλλόγου. Δεν θα έπαιρνε δεύτερη ευκαιρία για να κάνει το ίδιο λάθος. Κοίτα, ίσως είσαι ικανός στο παιχνίδι, αλλά δεν θέλω να δω το πρόσωπό σου ξανά. Όχι όταν έχουμε τόσους παίκτες με τους οποίους είναι χαρά να δουλεύεις».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα