«Πάγωσαν» στην ΑΕΚ!

«Πάγωσαν» στην ΑΕΚ!

«Πάγωσαν» στην ΑΕΚ!

Απρόσμενη και μη αναμενόμενη η απόφαση - τιμωρία για την ΑΕΚ που περίμενε πως δεν θα υπάρξει αφαίρεση βαθμών για όσα έγιναν στο Περιστέρι...

Τεράστια έκπληξη και σοκ! Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση της ΑΕΚ στην απόφαση - τιμωρία με -3 βαθμούς και διεξαγωγή δυο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών ενώ πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα ασκηθεί έφεση από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ!

Στην Ένωση από το νομικό επιτελείο ήλπιζαν ότι η απόφαση δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά που άκουσαν έπειτα αφού θεωρούσαν ότι με την παρουσία τους και τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την υπόθεση είχαν αποδείξει πως δεν επρόκειτο για εκτεταμένα επεισόδια.

Στην ακροαματική διαδικασία άλλωστε φάνηκε να συμφωνούν άπαντες για την ευθύνη της Αστυνομίας (θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν με οπαδούς του Ατρομήτου να φεύγουν από τη μία πλευρά του γηπέδου και ανενόχλητοι να φτάνουν εκεί που βρίσκονταν οι οπαδοί της ΑΕΚ), χωρίς ωστόσο να 'χει αποτέλεσμα, τουλάχιστον όχι αυτό που επεδίωξε το νομικό τμήμα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Στην ΑΕΚ «πάγωσαν» και με το ύψος του ποσού που θα καταβάλουν για τα πρόστιμα αφού ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ (118.750 ευρώ πιο συγκεκριμένα)!

Δεν πίστευαν στ' αυτιά τους από το νομικό τμήμα της Ένωσης που στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας μέσω του Καϊμακάμη τόνιζαν: «ούτε μπορώ να διανοηθώ ότι μιλάμε για εκτεταμένα επεισόδια» κι αυτό διότι όλοι μίλησαν και συμφώνησαν (και η αστυνομία) για συμβάν διάρκειας 2-3 λεπτών...

Αυτά αναφέρει το ρεπορτάζ σχετικά με το πως εισπράττουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ την ποινή που τους επιβλήθηκε για τα γεγονότα στο Περιστέρι και το ματς με τον Ατρόμητο (θυμίζουμε: αφαίρεση βαθμών και δυο ματς κεκλεισμένων των θυρών) τη στιγμή που δεν αποκλείεται να υπάρξει (και) επίσημη θέση.

Best of internet