Τίμησαν τη μνήμη του Παναγιώτη (pics)

Νίκος Τσιώκος
Τίμησαν τη μνήμη του Παναγιώτη (pics)

bet365

Καλλονή και ΑΕΚ τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου, Παναγιώτη Τσακίρη, που στήριζε την ομάδα του τόπου καταγωγής του και συνάμα ήταν φανατικός οπαδός της Ένωσης.

Πριν από τη σέντρα του μεταξύ τους αγώνα Καλλονή και ΑΕΚ τίμησαν τη μνήμη του 33χρονου φιλάθλου, Παναγιώτη Τσακίρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Ο εν λόγω κύριος στήριζε την ΑΕΛΚ, αφού είναι η ομάδα του τόπου καταγωγής του, ενώ συνάμα ήταν φανατικός οπαδός της Ένωσης.

Έτσι, οι δύο σύλλογοι κατέθεσαν στεφάνι και ανθοδέσμες στη μνήμη του, ενώ μεταξύ των δύο πάγκων αναρτήθηκε πανό, το οποίο έγραφε: «Παναγιώτη ζεις, για πάντα ΑΕΚτζής. Λέσβος Club» και οι γηπεδούχοι ετοίμασαν μία φανέλα με το όνομά του και αριθμό την ηλικία του. Βέβαια, το στιγμιότυπο προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στους παρευρισκόμενους φιλάθλους στο γήπεδο, που χειροκρότησαν την εν λόγω κίνηση των δύο ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, στις κερκίδες του Ταρλά εθεάθη και ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, κάτι που δε συνηθίζει στα τρία χρόνια που η ΑΕΛΚ έμεινε στη Σούπερ Λίγκα. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι στην ομάδα της Μυτιλήνης θέλουν απλά να ολοκληρώσουν με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο τη σεζόν, που είχε πολλές δυσκολίες και έφερε τον υποβιβασμό στη Football League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα