Νέο πρόβλημα για Χουάντερσον

Νέο πρόβλημα για Χουάντερσον

Νέο πρόβλημα για Χουάντερσον

bet365

Νοκ άουτ και πάλι ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας του Ηρακλή.

Στις προπονήσεις επέστρεψε η ομάδα του Ηρακλή, που θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Αστέρα και να συγκεντρωθεί στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Τα προβλήματα, πάντως, δεν λείπουν, αφού πέρα από τις απουσίες των Μπαρτολίνι και Λουκίνα, εκτός έμεινε και πάλι ο Χουάντερσον. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας πάνω που έδειχνε έτοιμος να επιστρέψει, χτύπησε στην προπόνηση του Σαββάτου και έχει εκ νέου ενοχλήσεις στο πέλμα, με αποτέλεσμα να κάνει θεραπεία.

Θα κρατήσει ανέπαφη την εστία του ο Ηρακλής κόντρα στον Ολυμπιακό; H Novibet προσφέρει σε απόδοση 6.60 να μη δεχθεί γκολ ο «Γηραιός».

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της Δευτέρας ήταν χωρισμένο σε δύο γκρουπ. Στο ένα, όσοι παίκτες έπαιξαν με τον Αστέρα, αλλά και οι Ιντζόγλου, Ρομάνο, έκαναν αποκατάσταση. Αντίθετα, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά και έκαναν ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα