Οι ευχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Μάρκο Βελλίδη

Οι ευχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Μάρκο Βελλίδη

Gazzetta team
Οι ευχές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Μάρκο Βελλίδη

bet365

Ο Μάρκος Βελλίδης συμπληρώνει σήμερα (4/4) το 29ο έτος της ηλικίας του και για πρώτη φορά τα γιορτάζει ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον τερματοφύλακα της ομάδας.

«Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Μάρκο Βελλίδη, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 29, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο», αναφέρει χαρακτηριστικά και παραθέτει το βιογραφικό του τερματοφύλακα του Δικεφάλου

«Ο Μάρκος Βελλίδης γεννήθηκε στις 4 Απριλίου του 1987 στον Κορησό Καστοριάς. Σε ηλικία 18 ετών υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, την φανέλα του οποίου δεν έμελλε να φορέσει ποτέ. Μετά από κάποια παιχνίδια στην Κ20 των Πρασίνων, δόθηκε δανεικός στο Κορωπί την σεζόν 2006-2007, όπου μέτρησε 17 συμμετοχές.

Και η επόμενη σεζόν τον βρήκε εκτός Παιανίας καθώς αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την φανέλα του Διαγόρα Ρόδου. Το καλοκαίρι του 2008 αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τους Ροδίτες και έμεινε στο νησί μέχρι το 2010, συμπληρώνοντας συνολικά 55 συμμετοχές.

Ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα και αποδέχθηκε την πρόταση του Άρη. Εκεί αφού έμεινε για ένα χρόνο στην σκιά του Μιχάλη Σηφάκη, πήρε φανέλα βασικού και υπερασπίστηκε για δύο χρόνια την εστία της ομάδας πραγματοποιώντας μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις.

Τον Ιούνιο του 2013 έμεινε ελεύθερος κι ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε την… κούρσα της απόκτησης του. Στην ομάδα της Ηπείρου ήρθε η εκτόξευση και η καθιέρωση του στην ελίτ των Ελλήνων πορτιέρο. Μέσα από τη συνολικά εξαιρετική παρουσία του και τις πολύ καλές εμφανίσεις του έφτασε μέχρι την Εθνική Ελλάδας. Ο Σέρχιο Μαρκαριάν τον κάλεσε και στις 16 Ιουνίου του 2015 κόντρα στην Πολωνία πέρασε ως αλλαγή για να κάνει το ντεμπούτο του με το εθνόσημο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα