Αστέρας Τρίπολης: Και όπου πάει, πλέον...

Αστέρας Τρίπολης: Και όπου πάει, πλέον...

bet365

Η νίκη στον Ηρακλή, έδειξε ότι η ευρωπαϊκή σκόνη δεν έχει φύγει ακόμη πάνω από τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης. Πλέον, δύο στα δύο και όπου πάει...

Η χρονιά για τον Αστέρα Τρίπολης δεν είναι καλή. Αυτή είναι η αλήθεια. Ωστόσο, μπορεί να σωθεί, μιας και στον «τελικό» με τον Ηρακλή η ομάδα του Μάκη Χάβου έδειξε νεύρο, έβγαλε ψυχή και κόντρα στην... κακή ψυχολογία που είναι εδώ και επτά εβδομάδες, πήρε επιτέλους τη νίκη. Τη 10η για το φετινό πρωτάθλημα.

Από δω και πέρα έχει ακόμη δύο ματς... φωτιά. Το ένα είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό και το άλλο με τη Βέροια. Και τα δύο είναι στην έδρα του και το ενδεχόμενο να μην έρθουν οι έξι βαθμοί ουδείς το σκέφτεται.

Το θετικό είναι ότι στην ύστατη στιγμή, η ομάδα έδειξε πολύ σκληρή για να... τινάξει από πάνω της την ευρωπαϊκή της αύρα.

Οι παίκτες ξέρουν πολύ καλά ότι εκείνοι ευθύνονται που δεν είναι πιο... άνετοι φέτος και επίσης γνωρίζουν ότι από τα... πόδια τους εξαρτάται να κλείσουν την χρονιά όσο καλύτερα μπορούν.

Το αν θα μπει στην πεντάδα; Αυτό δεν εξαρτάται από εκείνους, μιας κι ο Πανιώνιος που, με την παρουσία του μέσα στο γήπεδο έχει δείξει ότι αξίζει να μπει στα πλέι οφ, θα περιμένει αν δει τι θα γίνει με το θέμα της αδειοδότησης. Ακόμη και έτσι όμως, ο Πλατανιάς αυτή τη στιγμή έχει από κάτω του τους Αρκάδες, αλλά και εκείνος έχει δύσκολα ματς μπροστά του μιας και αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός και κλείνει την χρονιά με τον ΠΑΟΚ στα Περιβόλια.

Δύο ματς ακόμη μπροστά μας για να δούμε αν ο Αστέρας θα κάνει και φέτος ευρωπαϊκές στάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα