Η στοργική κίνηση του Στραματσόνι με Τελάντερ

Η στοργική κίνηση του Στραματσόνι με Τελάντερ

Gazzetta team
Η στοργική κίνηση του Στραματσόνι με Τελάντερ

bet365

Ο Ράσμους Τελάντερ μπορεί να υπέπεσε σε αρκετά λάθη στη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-2 απέναντι στη Βέροια, ωστόσο ο Αντρεά Στραματσόνι φάνηκε να συγχωρεί γρήγορα τον Δανό, εκφράζοντας του την στήριξή του.

Ο Ράσμους Τελάντερ δεν είχε την συνηθισμένη σταθερή του απόδοση στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βέροια στη Λεωφόρο, φέροντας ευθύνη και στα δύο τέρματα των φιλοξενουμένων.

Ειδικά η φάση του πρώτου γκολ έδειξε να στεναχωρεί ιδιαίτερα τον Δανό στόπερ, όμως ο Αντρέα Στραματσόνι φρόντισε με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους να «ντοπάρει» τον ποδοσφαιριστή του.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Λεβάντε - Σπόρτινγκ Χιχόν.

Όπως αναφέρει και η «Sportday», ο Ιταλός τεχνικός περίμενε με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου τον Τελάντερ μπροστά από τη φυσούνα και στη σύντομη συνομιλία τους του εξήγησε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα, τονίζοντας του πως δεν πρέπει να πτοηθεί και να συνεχίσει την προσπάθεια.

Μάλιστα, του χάιδεψε το κεφάλι, δείχνοντας του έτσι τη στήριξή του, κάτι που έκανε και μετά το τέλος του αγώνα, αγκαλιάζοντας τον Δανό και εξηγώντας του το λάθος του στο δεύτερο γκολ της Βέροιας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα