Ροντρίγκες: «Από εμάς εξαρτώνται όλα...»

Ροντρίγκες: «Από εμάς εξαρτώνται όλα...»

Gazzetta team
Ροντρίγκες: «Από εμάς εξαρτώνται όλα...»

bet365

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-1 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρν, με τον Γκάρι Ροντρίγκες να στρέφει πλέον την προσοχή του στους δύο επόμενους τελικούς που ακολουθούν, επισημαίνοντας πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ακόμα της κατάσταση στα χέρια του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την κατάσταση που βρίσκεται μετά τον τραυματισμό του: «Απλά χρειάζομαι αγώνες για να βρω ρυθμό αφού από πλευράς φυσικής κατάστασης είμαι καλά. Μπήκα στο ματς για να δώσω ταχύτητα και να βοηθήσω. Το αποτέλεσμα φυσικά μας στεναχωρεί αφού αυτό δεν είναι κάτι που περιμέναμε. Το θετικό είναι ότι προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, κάναμε ευκαιρίες ακόμη και όταν ο Πανιώνιος βρέθηκε ξανά μπροστά στο σκορ. Δεν θεωρώ ότι κάναμε κακή εμφάνιση αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για εμάς».

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Λεβάντε - Σπόρτινγκ Χιχόν.

Για τους δύο τελευταίους αγώνες του ΠΑΟΚ: «Μπροστά μας έχουμε δυο ματς και πρέπει να τα κερδίσουμε για να μπούμε στα play-offs. Αυτό και τίποτε άλλο. Από εμάς εξαρτώνται όλα. Γνωρίζουμε την κατάσταση, οφείλουμε να κερδίσουμε τους δυο τελικούς».

Για το αν η διακοπή επηρέασε την ομάδα: «Δε θέλω να ψάχνω δικαιολογίες. Εμείς δεν παίξαμε καλά, χάσαμε και πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια».


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα