Αθανασιάδης: «Δύο ακόμα τελικοί»

Αθανασιάδης: «Δύο ακόμα τελικοί»

Gazzetta team
Αθανασιάδης: «Δύο ακόμα τελικοί»

bet365

Στην κακή εικόνα του ΠΑΟΚ στάθηκε μετά την ήττα από τον Πανιώνιο ο Στέφανος Αθανασιάδης, τονίζοντας πως πλέον ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει μπροστά του δύο ακόμα τελικούς.

Aναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την αναμέτρηση: «Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε τα θετικά και τα αρνητικά του Πανιωνίου, ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε, το δουλέψαμε στις προπονήσεις, δε βγήκε όμως στον αγωνιστικό χώρο και για αυτό ήρθε αυτή η ήττα. Ο Πανιώνιος νομίζω ότι είχε περισσότερη θέληση. Έχουμε χάσει τις περισσότερες μονομαχίες, τις περισσότερες δεύτερες μπάλες και για αυτό ήρθε η ήττα. Δεν έχει να κάνει με τη διακοπή, έχει να κάνει με τον κάθε ποδοσφαιριστή και το πως μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Όταν χάνεις όλες τις μονομαχίες θα έρθει η ήττα και αυτό έγινε σήμερα».

Για την αλλαγή της εικόνας στο δεύτερο μέρος: «Είπαμε ότι πρέπει να κερδίζουμε τις δεύτερες μπάλες, να δείξουμε περισσότερη θέληση και δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες. Ισοφαρίσαμε, είχαμε ευκαιρίες για να μπούμε και μπροστά στο σκορ, δεν έγινε αυτό και με ένα σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, δεχτήκαμε το γκολ και ήρθε η ήττα».

Για δύο παιχνίδια που απομένουν πλέον: «Είναι δύο τελικοί, για να μπούμε στα play-offs. Έχουμε μέρες μπροστά μας να δουλέψουμε και από το πρώτο παιχνίδι, με το Λεβαδειακό στην έδρα μας, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε την ομάδα, έχει δείξει θετικά δείγματα, ο προπονητής είναι καινούργιος, δουλεύουμε πάρα πολύ και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα