Λοριάν - Λυών 1-3

Gazzetta team
Λοριάν - Λυών 1-3

bet365

Η Λυών έκανε την ανατροπή, έφυγε με νίκη 3-1 από το «Μουστουάρ» επί της Λοριάν και βρίσκεται στο -3 από τη 2η Μονακό.

Η Λυών έφτασε δύσκολα στη νίκη με 3-1 επί της Λοριάν και, πλέον, έχει βάσιμες ελπίδες να κατακτήσει την 2η θέση, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League. Οι λιονέ ξεκίνησαν καλύτερα, έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Λακαζέτ και Γκεζάλ, όμως κόντρα στη ροή του ματς βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 35’.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με την πρώτη τους ευκαιρία, όταν ο Μπαρτελμέ έδωσε μισό γκολ στον Γουάρις, που έκανε τα υπόλοιπα για το 1-0. Η ισοφάριση, όμως, ήρθε πριν το ημίχρονο, όταν στο 44’ μετά από σέντρα από δεξιά, ο Γκασαμά έκανε λάθος και ο Λακαζέτ κατέβασε στην περιοχή για το 1-1.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Λοριάν, όταν ο Γουάρις πήγε να δώσει έτοιμο γκολ στον Ζανό, όμως ο Μορέλ πρόλαβε την τελευταία στιγμή με τάκλιν και έσωσε, με τους λιονέ να έχουν τον έλεγχο στη συνέχεια. Τελικά, τα πάντα κρίθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν αρχικά στο 80’ ο Γκεζάλ με πανέμορφο σουτ έκανε το 1-2, ενώ στο 84’ ο Λακαζέτ έκανε το 1-3, αφού πέρασε και τον Λεκόμτ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα