Μπουονανότε: «Να δουλεύουμε περισσότερο»

Μπουονανότε: «Να δουλεύουμε περισσότερο»

Gazzetta team
Μπουονανότε: «Να δουλεύουμε περισσότερο»

bet365

Δεν πιστεύει στην τύχη ή στην ατυχία αλλά μόνο στη δουλειά ο Ντιέγκο Μπουονανότε, όπως είπε μετά το 0-0 της ΑΕΚ με την Καλλονή.

Ο Αργεντίνος θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στην Ενωση αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι μετά το κοντινό σουτ στο 84', με τον ίδιο να αναφέρεται στη δουλειά και όχι στην τύχη.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Είναι θέμα δουλειάς και όχι τύχης. Εγώ δεν πιστεύω ούτε στην τύχη ούτε στην ατυχία. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Όταν πήγα να σουτάρω, ήμουν σίγουρος ότι η μπάλα θα πάει μέσα. Δυστυχώς πήγε στο δοκάρι. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο κι αυτό μας δίνει ικανοποίηση. Πρέπει όμως να προσπαθήσουμε περισσότερο» είπε αρχικά ο Μπουονανότε και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι αν ξέραμε ακριβώς το τι φταίει, θα το δουλεύαμε περισσότερο. Στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές βγαίνουν αυτά που θέλουμε και κάποιες άλλες όχι. Κάποιες φορές παίζεις καλά και δεν κερδίζεις κι άλλες φορές κερδίζεις χωρίς να παίζεις καλά. Έτσι είναι όμως. Πρέπει να δουλεύουμε περισσότερο πάνω στις οδηγίες που μας δίνει καθημερινά στις προπονήσεις ο προπονητής μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα