Στο Κερατσίνι οι βετεράνοι του Ολυμπιακού

Στο Κερατσίνι οι βετεράνοι του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Στο Κερατσίνι οι βετεράνοι του Ολυμπιακού

bet365

Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού δίνουν στο Κερατσίνι τον υπ' αριθμόν 644 αγώνα τους. Τι βραβεύσεις πρόκειται να κάνει η ομάδα του Α.Π.Ο. Κερατσινίου.
Τον Βαγγέλη Μαρινάκη, και την μνήμη του πατέρα του, Μιλτιάδη, θα τιμήσει ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Α.Π.Ο. Κερατσινίου σε αγώνα που θα γίνει την Δευτέρα (4 Απριλίου και ώρα 17:30) στο γήπεδο του Κερατσινίου με τους βετεράνους του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα τιμηθεί για την προσφορά του στον Ολυμπιακό και τον αθλητισμό. Υπάρχει πρόβλεψη για ειδική βράβευση για τον Μιλτιάδη Μαρινάκη. Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Α.Π.Ο. Κερατσινίου θα τιμήσει την μνήμη του καθώς έχει διατελέσει και πρόεδρος της συγκεκριμένης ομάδας.
Ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί τον υπ' αριθμόν 644 των βετεράνων του Ολυμπιακού και, όπως πάντα, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα έσοδα από την διεξαγωγή του θα δοθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της περιοχής. Στις 16:00 οι παλαίμαχοι άσοι των Πειραιωτών θα αναχωρήσουν από το «Γ. Καραϊσκάκης» με το πούλμαν της ΠΑΕ Ολυμπιακός το οποίο διατίθεται κάθε φορά για τις ανάγκες των αποστολών τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα