Στο Κερατσίνι οι βετεράνοι του Ολυμπιακού

Στο Κερατσίνι οι βετεράνοι του Ολυμπιακού

Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού δίνουν στο Κερατσίνι τον υπ' αριθμόν 644 αγώνα τους. Τι βραβεύσεις πρόκειται να κάνει η ομάδα του Α.Π.Ο. Κερατσινίου.

Στο Κερατσίνι οι βετεράνοι του Ολυμπιακού
Τον Βαγγέλη Μαρινάκη, και την μνήμη του πατέρα του, Μιλτιάδη, θα τιμήσει ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Α.Π.Ο. Κερατσινίου σε αγώνα που θα γίνει την Δευτέρα (4 Απριλίου και ώρα 17:30) στο γήπεδο του Κερατσινίου με τους βετεράνους του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα τιμηθεί για την προσφορά του στον Ολυμπιακό και τον αθλητισμό. Υπάρχει πρόβλεψη για ειδική βράβευση για τον Μιλτιάδη Μαρινάκη. Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Α.Π.Ο. Κερατσινίου θα τιμήσει την μνήμη του καθώς έχει διατελέσει και πρόεδρος της συγκεκριμένης ομάδας.
 
Ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί τον υπ' αριθμόν 644 των βετεράνων του Ολυμπιακού και, όπως πάντα, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα έσοδα από την διεξαγωγή του θα δοθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της περιοχής. Στις 16:00 οι παλαίμαχοι άσοι των Πειραιωτών θα αναχωρήσουν από το «Γ. Καραϊσκάκης» με το πούλμαν της ΠΑΕ Ολυμπιακός το οποίο διατίθεται κάθε φορά για τις ανάγκες των αποστολών τους.

Best of internet