Θεοδωρίδης: «Θα είναι υπόλογοι των πράξεών τους»!

Δημήτρης Τομαράς
Θεοδωρίδης: «Θα είναι υπόλογοι των πράξεών τους»!

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για τους άμεσους κινδύνους που διατρέχει το ελληνικό ποδόσφαιρο. «Εμείς και στις αλάνες και στις μάντρες θα παίρνουμε πρωτάθλημα»!
Μιλώντας στη NOVA ο κ. Θεοδωρίδης είπε: «Απόψε κερδίσαμε σε άδειο γήπεδο. Αυτό ήταν λυπηρό. Είναι μία δραματική κατάσταση. Εγώ το αμφισβητώ αυτό. Φάγαμε μία αγωνιστική άδικα αλλά αφού έτσι αποφάσισαν, δεχόμαστε τα πάντα. Δεν διαμαρτυρόμαστε. Σήμερα κερδίσαμε. Ο προπονητής έκανε μεγάλη ανανέωση. Τα παιδιά της Κομοτηνής έτρεξαν, πάλεψαν και ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια φέτος.
Μέχρι σήμερα έχουμε διαφορά στην βαθμολογία, 32 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, 25 από τον Παναθηναϊκό και 22 από την ΑΕΚ. Ποιος να τολμήσει να διαμαρτυρηθεί; Ας φτιάξουν ομάδες, δεν ξέρω αν θα μπορέσουν με τα νέα δεδομένα. Το αν θα μείνουν οικογένειες στο δρόμο αν σταματήσουν οι αγώνες. H FIFA δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική δικαιοσύνη. Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Ακόμα και στις αλάνες εμείς θα το παίρνουμε το πρωτάθλημα γιατί έχουμε έναν πρόεδρο που επενδύει. Το δημόσιο θα χάσει τεράστια έσοδα. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι ο μισός πληθυσμός της Ελλάδος. Δεν είμαστε μονόχνωτοι για να λέμε ότι όλα είναι εντάξει.
Χρειάζονται αλλαγές αλλά όχι έτσι. Ας κάνουν ό,τι θέλουν από δω και μπρος. Θέλουν στις μάντρες; Και εκεί θα το παίρνουμε. Είναι τεράστιος ο τζίρος. Το δημόσιο παίρνει πολλά λεφτά απ’ το ποδόσφαιρο. Θα είναι υπόλογοι των πράξεών τους. Θα έχουν καταστρέψει το ωραιότερο άθλημα του κόσμου και θα το φέρουν στις πλάτες τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα