Ουζουνίδης: «Έχουμε συμφωνήσει»

Θοδωρής Βασίλης
Ουζουνίδης: «Έχουμε συμφωνήσει»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποκάλυψε πως έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του Πανιωνίου για να συνεχιστεί η συνεργασία τους, έκανε λόγο για μαγική χρονιά και αναφέρθηκε στο μυστικό της ομάδας του.

Στον πάγκο του Πανιωνίου θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» έκανε λόγο για μαγική χρονιά, στάθηκε στο μυστικό της ομάδας του και σε παίκτες που έκαναν τη διαφορά και αποχώρησαν, καθώς και στη στήριξη στους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

«Δε χρειάζονται πολλά λόγια. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, πήραν αυτό που άξιζαν από την αρχή της χρονιάς. Καταφέραμε σήμερα να οριστικοποιήσουμε την είσοδο στην πεντάδα. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα γιατί ακούγονταν πολλά περίεργα πράγματα.

Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και προηγηθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από εμάς, αλλά εμείς εκμεταλλευτήκαμε ότι έχουμε μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά και φτάσαμε στη νίκη. Ξανά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά, αλλά και στον κόσμο που έδωσε βροντερό παρών», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για την έξοδο στην Ευρώπη: «Τώρα εμείς περιμένουμε από τη διοίκηση. Εμείς ό,τι ήταν να κάνουμε το κάναμε στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε την άδεια».

Για το αν υπάρχουν παίκτες που έκαναν τη διαφορά και έφυγαν, όπως οι Γιάννου, Κολοβός, Φούντας το καλοκαίρι και Χατζηΐσαΐας Μπουμάλ τον Ιανουάριο: «Η ομάδα κάνει τη διαφορά και αυτό είναι το μυστικό μας, ότι ήμασταν ένα γκρουπ, μία ομάδα. Υπήρχε οργάνωση και συγκέντρωση απ' όλους από την πρώτη στιγμή. Βέβαια, ξεχωρίζουν κάποιοι παίκτες, αλλά επαναλαμβάνω ότι το μυστικό ήταν που ήμασταν μία ομάδα».

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: «Θέλουμε βελτίωση σε αυτόν τον τομέα, αλλά μην ξεχνάμε ποιοι είμαστε και ποιον είχαμε αντίπαλο».

Για το τι άλλαξε σε σχέση με πέρυσι και η ομάδα έφτασε τελευταία αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ να σωθεί και φέτος κόντρα στον ίδιο αντίπαλο να βγει Ευρώπη: «Αν δείτε βαθμολογικά, ήμασταν στην πεντάδα και τον Ιανουάριο με τους βαθμούς που παίρναμε. Συγκεντρώναμε βαθμούς, που μας διατηρούσαν στην πεντάδα. Παρότι έφυγαν κάποιοι παίκτες, βελτιώσαμε την άμυνα και κάποιοι παίκτες έγιναν ακόμα καλύτεροι, προσαρμόστηκαν στα δικά μου ''θέλω'', όπως είναι οι Βλάχος, Σιώπης, Μπακασέτας, που πέρυσι δεν έπαιζαν και έχουν βελτιωθεί ακόμα περισσότερο».

Για το πανηγυρικό κλίμα στις εξέδρες: «Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα όλη τη χρονιά και φτάνεις σε αυτή τη θέση, είναι μία μαγική χρονιά. Αυτή η ομάδα θα δίνει τα πάντα, παρά τα πολλά προβλήματα δουλεύει στο γήπεδο και δίνει το 100%».

Για το αν ο Πανιώνιος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση στις άλλες ομάδες που υποστήριξε τουςΈλληνες: «Η μη αδειοδότηση έχει κάνει καλό στον Πανιώνιο και δίνει ευκαιρίες σε Έλληνες παίκτες. Το θέμα, όμως, είναι να έχουμε χαμηλούς τόνους γιατί όταν από τα χαμηλά πας ψηλά, ξεκινάει η ένταση και είναι ό,τι χειρότερο».

Για το αν θα μείνει: «Έχουμε συμφωνήσει, απομένουν κάποιες μικρές λεπτομέρειες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα