Ίβιτς: «Μεγάλο βάρος το -5»

Ίβιτς: «Μεγάλο βάρος το -5»

Θοδωρής Βασίλης
Ίβιτς: «Μεγάλο βάρος το -5»

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς στάθηκε στις αντεπιθέσεις του Πανιωνίου και τόνισε πως είναι μεγάλο βάρος για τον ΠΑΟΚ η απώλεια των πέντε βαθμών.

Στο ότι ο Πανιώνιος... χτύπησε στην κόντρα επίθεση, στο καλό δεύτερο ημίχρονο και στον κίνδυνο να χαθεί η πέμπτη θέση αναφέρθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι αποτελεί μεγάλο βάρος η απώλεια των πέντε βαθμών λόγω της ποινής, όμως εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να μπει στα πλέι οφ.

«Ήταν ένα ενδιαφέρον ματς με δύο πολύ καλές ομάδες. Εμείς δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ο Πανιώνιος δεν έκανε κάτι το εξαιρετικό με εξαίρεση το γκολ. Εμείς ξέραμε τι θα αντιμετωπίζαμε, περιμέναμε ότι ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί έτσι, αλλά πληρώσαμε τα αμυντικά μας λάθη. Πρέπει να κάτσουμε να διορθώσουμε τόσο τα αμυντικά μας λάθη, όσο και τα επιθετικά, και τις επόμενες ημέρες θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό, ώστε να τα βελτιώσουμε», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το ότι στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε καλύτερα ο ΠΑΟΚ και ήταν καλύτερος από τον πρώτο: «Ξέραμε τον τρόπο που παίζει ο Πανιώνιος, παίζει με κόντρες, με αντεπιθέσεις. Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα πάνω σ' αυτά τα κομμάτια, αλλά η αλήθεια είναι ότι ήμασταν και άτυχοι. Χάσαμε ευκαιρίες και μετά το 2-1, όπως το δοκάρι, και στην κόντρα επίθεση δεχτήκαμε και το τρίτο γκολ. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, προσπαθήσαμε, παλέψαμε, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Για το αν το γεγονός τα γκολ κρίθηκαν στα προσωπικά μαρκαρίσματα, ειδικά στου Βίτορ: «Δεν είναι θέμα μόνο Βίτορ, είναι όλη η ομάδα. Ευθύνη έχει όλη η ομάδα. Δυστυχώς, άμα γίνονται λάθη, μπαίνουν γκολ και αυτά θα πρέπει να τα διορθώσουμε».

Για το αν κινδυνεύει η πέμπτη θέση: «Είναι ένα μεγάλο βάρος η απώλεια των πέντε βαθμών. Θα μας δυσκολέψει, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και αρχής γενομένης από το επόμενο ματς θα δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Για το ότι στα δύο επόμενα παιχνίδια θα παίξει χωρίς τον Κλάους, που έχει συμπληρώσει κάρτες: «Σίγουρα, θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Περιμένουμε, όμως, κάποιους παίκτες να γυρίσουν και θα συνεχίσουμε με αυτούς. Θεωρώ και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα