Χάβος: «Αξίζαμε τη νίκη, κοιτάμε Παναθηναϊκό»

Απόστολος Παγώνης
Χάβος: «Αξίζαμε τη νίκη, κοιτάμε Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Μάκης Χάβος χαρακτήρισε δίκαιη την νίκη επί του Ηρακλή, ενώ χαρακτήρισε κομβικό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον στόχο της πεντάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός αρχικά μίλησε για το αν η διακοπή ωφέλησε την ομάδα του λέγοντας τα εξής: «Η διακοπή του πρωταθλήματος μας έκανε καλό. Δουλέψαμε πολύ και ο στόχος ήταν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Για εμάς δεν θα υπήρχε αύριο αν δεν κερδίζαμε αυτό το παιχνίδι και ως εκ τούτου η νίκη μας αυτή ήταν πολύ σημαντική», είπε και πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο με όπλο την αμυντική μας λειτουργία και την πίεση ψηλά καταφέραμε να βάλουμε δύσκολα στον Ηρακλή. Βρήκαμε χώρους πετύχαμε το γκολ και είχαμε τις φάσεις για να βάλουμε άλλο ένα γκολ. Δεν το πετύχαμε όμως και το αποτέλεσμα παρέμενε εύθραυστο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λογικό ο Ηρακλής να πιέσει. Έπαιζε στην έδρα του και ήθελε να σκοράρει. Με εξαίρεση μία φάση με τον Βέλλιο δεν μας απείλησε. Εμείς δουλέψαμε καλά και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι ευχαριστημένος και από τις αλλαγές που κάναμε».

Όσο για τη συνέχεια και τον στόχο της πεντάδας, είπε: «Εμείς θέλουμε δύο νίκες για να μπούμε στα πλέι οφ. Πρέπει να βλέπουμε και τι κάνουν οι άλλοι, όμως το μυαλό μας είναι μόνο στον Παναθηναϊκό. Ο στόχος είναι να φτάσουμε τους 43 βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα