Μιχαΐλοβιτς: «Να τα δείξουμε, αν τα έχουμε...»

Μιχαΐλοβιτς: «Να τα δείξουμε, αν τα έχουμε...»

Gazzetta team
Μιχαΐλοβιτς: «Να τα δείξουμε, αν τα έχουμε...»

bet365

Η Μίλαν κλειδώνεται στο προπονητικό κέντρο μέχρι το ντέρμπι με την Γιουβέντους και ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς καλεί τους παίκτες του να δείξουν ότι έχουν... μπαλάκια!

Η ήττα από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο έκανε ακόμη πιο βαρύ το κλίμα στους Ροσονέρι, οι οποίοι κινδυνεύουν να χάσουν και την 6η θέση αφού η Σασουόλο πλησίασε στο -1. Βλέποντας αυτή την κατάσταση, η διοίκηση αποφάσισε ότι η ομάδα θα παραμείνει κλειδωμένη στο Milanello μέχρι και το ντέρμπι του Σαββάτου με την Γιουβέντους ενώ ο Μιχαΐλοβιτς ήταν εκνευρισμένος και σαφής προς τους παίκτες του.

«Είναι η ώρα για να δείξουμε τα αρχ... μας, αν τα έχουμε... Το Σάββατο παίζουμε με την Γιουβέντους. Δεν χρειάζεται να πω πολλά στους παίκτες μου για αυτό το ματς. Αρκεί να σκεφτούν ότι αυτοί τρέχουν. Η ομάδα θα είναι σε ritiro μέχρι αυτό το ματς και μπορεί να παραμείνουμε κλειδωμένοι και μέχρι το τέλος της σεζόν αν χρειαστεί. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε όπως μέχρι τώρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα