Πογιέτ: «Θα έληγε 6-0 αλλά...»

Πογιέτ: «Θα έληγε 6-0 αλλά...»

Gazzetta team
Πογιέτ: «Θα έληγε 6-0 αλλά...»

bet365

Εκνευρισμένος με τις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του ήταν ο Γκουστάβο Πογιέτ μετά το 0-0 της ΑΕΚ με την Καλλονή.

Οι Κιτρινόμαυροι δεν εντυπωσίασαν αλλά είχαν τις φάσεις για να καθαρίσουν από νωρίς τον αγώνα και σε αυτό στάθηκε στις πρώτες του δηλώσεις, στη Nova, μετά την λήξη ο Ουρουγουανός τεχνικός.

«Υπάρχει διαφορά στην εικόνα των δύο ημιχρόνων. Στην αρχή είχαμε κάνει 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες. Αν βάζαμε γκολ στα πρώτα λεπτά τότε το παιχνίδι θα είχε τελειώσει 6-0 υπέρ μας».

Λίγη ώρα μετά, στη συνέντευξη Τύπου, ο Πογιέτ είπε τα εξής.

«Όσοι ξέρουν από ποδόσφαιρο πρέπει να καταλαβαίνουν ότι όταν δημιουργείς κάποιες ευκαιρίες πρέπει να μπαίνει γκολ. Όσο δεν μπαίνει ένα γκολ, τόσο περισσότερο ενθουσιάζεται μια ομάδα όπως η Καλλονή για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Η ιστορία του παιχνιδιού είναι απλή. Αν σκοράραμε στα πρώτα λεπτά με δύο φάσεις χωρίς τερματοφύλακα, το ματς μπορεί να τελείωσε με 4-0 ή 5-0. Όσο δεν σκοράραμε και στο α' και στο β' ημίχρονο τόσο απομακρυνόταν ο στόχος μας. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο».

Για το αν η ΑΕΚ θα κάνει εκτός έδρας νίκη στην κανονική διάρκεια ή στα πλέι οφ: «Αυτό που κάνουμε είναι να ετοιμαζόμαστε για τα πλέι οφ. Τόσο πνευματικά όσο και από πλευρά φυσικής κατάστασης. Θα ήταν προτιμότερο να έχουμε μια διαφορά 4 βαθμών, αλλά είναι το ίδιο αν θα μπούμε με έναν ή δύο βαθμούς».

Για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι η ομάδα δε νικάει εκτός έδρας: «Δεν με προβληματίζει το γεγονός αυτό επειδή μετά τα τρία ντέρμπι αρκετοί παίκτες είχαν φτάσει στα όριά τους. Προσπαθήσαμε να ξεκουράσουμε κάποιους και να δώσουμε ευκαιρίες σε κάποιους άλλους. Ίσως δεν μας βγήκε τόσο πολύ και ίσως γι” αυτό να μην είχαμε τη συνέχεια που θα θέλαμε. Όμως όλοι όσοι ξέρουν από ποδόσφαιρο γνωρίζουν αν είχαμε βάλει τις δύο ευκαιρίες στην αρχή, θα μπορούσαμε να μιλάμε για ένα σκορ 4-0 ή 5-0. Άρα δεν θα υπήρχαν αυτές οι ερωτήσεις που θα μου έχετε κάνει μέχρι τώρα. Αυτό αποδεικνύει ότι όποιος έχει την ποιότητα και μπορεί από τα δύο μέτρα να βάλει γκολ, τότε κερδίζει το ματς. Αν όχι δεν το κερδίζει. Είναι απλό. Δεν είναι δύσκολο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα