Μαρτύριο Νο1 τέλος για Άρη!

Μαρτύριο Νο1 τέλος για Άρη!

Gazzetta team
Μαρτύριο Νο1 τέλος για Άρη!

bet365

Μετά από 2 άγονα χρόνια στα... κατσάβραχα της Γ΄εθνικής, ο Άρης με το 3-2 επί του Εορδαϊκού έβαλε τέλος στο μαρτύριο καθώς... σφράγισε και τυπικά την άνοδο στην Football League!

Όταν είσαι Άρης και παίζεις στην Γ΄εθνική σαφώς πρόκειται για μαύρη σελίδα στην ιστορία σου! Όταν μάλιστα η παρουσία σου στα... χωράφια της κατηγορίας έχει διάρκεια δύο ετών τότε η ντροπή είναι ακόμη μεγαλύτερη. Αυτό σε πρώτη φάση πήρε τέλος για τους «κίτρινους» καθώς με την νίκη επί του Εορδαϊκού (ένα βαθμό ήθελε) σφράγισε και τυπικά την άνοδοο στην Football League, πέντε στροφές πριν το φινάλε.

Φυσικά ζητούμενο για τον Άρη είναι του χρόνου τέτοια εποχή να πανηγυρίζει μια ακόμη άνοδο και να γυρίσει εκεί που πραγματικά ανήκει. Στην Σούπερ Λίγκα. Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1... καθάρισε την μπουγάδα από το πρώτο ημίχρονο, καθώς προηγήθηκε με 3-1 κι έφτασε στην 24η νίκη στο πρωτάθλημα!

Ο Μελισσάς ήταν αυτός που στο 13', δύο λεπτά μετά το γκολ του Μαυρομματίδη του Εορδαϊκού, ισοφάρισε σε 1-1! Στο 21' ο Τάτος με καταπληκτικό σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στον Άρη και λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στο 45', με εύστοχο πέναλτι ο Καπνίδης... σφράγισε νίκη και άνοδο!

Παρ' ότι οι γηπεδούχοι είχαν πετύχει από το πρώτο μέρος αυτό που ήθελαν, δεν... άλλαξαν ταχύτητα στην επανάληψη. Συνέχισαν να έχουν τα ηνία του αγώνα και να ψάχνουν τρόπο έτσι ώστε να διευρύνουν την νίκη τους! Τελικά κόντρα στην ροή του ματς, η ομάδα από την Πτολεμαϊδα ήταν αυτή που... ξαναμπήκε στο ματς, αφού ο Μαυρομματίδης σκόραρε και πάλι στο 67'. Το γκολ αυτό... αφύπνισε ξανά τους γηπεδούχους που ανέβασαν στροφές και παρά το γεγονός ότι δεν σκόραραν, δεν κινδύνεψαν.

Έτσι το τελικό σφύριγμα τους βρήκε να πανηγυρίζουν το αυτονόητο. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά κυρίως την άνοδο και την... φυγή από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Άρης: Τζινάρ, Γεωργιάδης, Ρόβας (46' Κασναφέρης), Μελισσάς, Ιντζίδης, Πόι (80' Ενλουντούλου), Τσουμάνης, Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης, Κόκε (74΄Καλογέρης).

Εορδαϊκός: Χρυσοστομίδης, Σαββίδης, Σερσέμης, Λιάμης, Κλάζογλου, Κουλίδης, Μπίκος (90' Αμπατζίδης), Μαυροματίδης, Μπλιζνάκοφ (87' Αμαραντίδης), Χαραλαμπίδης Θ (83΄Ιωαννίδης), Γιόνδης.



Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα