Ηρακλής: Από 5 ευρώ τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Από 5 ευρώ τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό

bet365

Η ΠΑΕ Ηρακλή ανακοίνωση πως από σήμερα (3/4) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Οι «κυανόλευκοι» αποφάσισαν να μειώσουν τις τιμές των εισιτηρίων για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνουμε σε όλους τους φιλάθλους του Ηρακλή που θέλουν να παρακολουθήσουν τον εξ αναβολής αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague Ελλάδα, την Τετάρτη 6 Απριλίου (19:30), ότι η διάθεση των εισιτηρίων της σπουδαίας αναμέτρησης ξεκινάει από σήμερα Κυριακή (3/4), παράλληλα με την αγορά εισιτηρίων για τον σημερινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

H ΠΑΕ Ηρακλής, αντιλαμβανόμενη τη δίψα του κόσμου για μαζική στήριξη στον αγώνα της Τετάρτης, αποφάσισε να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων, τόσο στο πέταλο, όσο και τη θύρα 13, με τις τιμές να είναι στα 5 και 10 ευρώ αντίστοιχα.

Πριν τον Ολυμπιακό, ο Αστέρας Τρίπολης! Σε απόδοση 2.30 στην Mybet να περάσει ο Ηρακλής το εμπόδιο των Αρκάδων.

Αναλυτικά τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων του αγώνα:

1. Ηλεκτρονικά μέσω της (www.viva.gr)

2. Γραφεία Μίκρας: Δευτέρα και Τρίτη/ 10 το πρωί έως 6 το απόγευμα, Τετάρτη/ 10 το πρωί έως 2 το μεσημέρι

3. Μπουτίκ: Δευτέρα και Τρίτη/ 12 το μεσημέρι έως 7 το απόγευμα

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

ΘΥΡΕΣ 7-10: 5 ευρώ

ΘΥΡΑ 13: 10 ευρώ

ΘΥΡΑ 4: 20 ευρώ

SILVER: 30 ευρώ»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα