Της... ισοπαλίας στην Football League!

Της... ισοπαλίας στην Football League!

bet365

Χωρίς νικητή και τα τρία ματς της 26ης αγωνιστικής, με την «επιστροφή» του Πανελευσινιακού στις Σέρρες να ξεχωρίζει. Έκλεισαν έναν γύρο χωρίς τρίποντο τα Χανιά!

Παναιγιάλειος – Αγροτικός Αστέρας 2-2

Μεγάλο παιχνίδι στο Αίγιο, όπου Παναιγιάλειος και Αγροτικός Αστέρας μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με το τελικό 2-2 να είναι δίκαιο αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, πήραν δύο φορές το προβάδισμα, όμως αμφότερες δέχτηκαν απάντηση από τους Θεσσαλονικείς, που αποδείχτηκαν πολύ σκληροί για να... πεθάνουν.

Η «Μαύρη Θύελλα» μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να το εκμεταλλευτεί, αφού μόλις στο 6' ο Λινάρδος κατάφερε να τους βάλει σε θέση οδηγού. Η απάντηση ήταν άμεση, όμως, αφού στο 20' ο Τσεμπερίδης επανέφερε τις ισορροπίες στο ματς και με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Η επανάληψη, έμοιαζε με... φωτοτυπία του πρώτου μέρους, αφού και πάλι με το καλημέρα, στο 49' αυτή τη φορά, ο Παναιγιάλειος πήρε το προβάδισμα με «δράστη» τον Σανδραβέλη. Στο 71', όμως, ο αγροτικός Αστέρας κατάφερε να ισοφαρίσει εκ νέου και να κλέψει τον βαθμό, χάρη σε τέρμα του Διαμαντόπουλου, που διαμόρφωσε και το τελικό σκορ.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σπίνουλας, Σανδραβέλης (84' Γκουτσίδης), Κολόκας, Παπαχρήστος, Γκοτσούλιας, Κρισμάρεβιτς, Λινάρδος, Ζουνίνιο (90'+1' Ρέλλας), Μπουρλάκης (75' Γκούφας), Σκαρτσίλας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Αμαραντίδης, Καραμπάς, Μπάρμπας, Καπίας, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης, Διαμαντόπουλος, Νταβίντοφ (67' Βελλίνης), Καθάριος (86' Σκλιοπίδης), Συμελίδης (57' Μπιτάνγκ).

Πανσερραϊκός – Πανελευσινιακός 2-2

Ακόμα ένα βήμα προς την παραμονή έκανε η Ελευσίνα, που έμεινε όρθια στις Σέρρες και με επική... επιστροφή, κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό από τον Πανσερραϊκό, αποσπώντας ισοπαλία με σκορ 2-2.

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό, με τον Πανσερραϊκό να έχει ανούσιο έλεγχο, χωρίς δημιουργία, ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να έχουν μείνει – ψυχή και σώμα – στην υπερπροσπάθεια του αγώνα με τον Απόλλωνα, αλλά και την ένσταση που ακολούθησε αυτού. Έτσι, στο 26' ο τριανταφυλλάκος με απευθείας εκτέλεση φάουλ κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στην οπμάδα του, ενώ με την εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Καψάλης διπλασίασε τα τέρματα των «λιονταριών».

Όλα έδειχναν πως το ματς είχε κριθεί, όμως η... εφτάψυχη, όπως αποδεικνύεται, Ελευσίνα, είχε άλλη άποψη. Με απόλυτο πρωταγωνιστή και δις σκόρερ τον Γιαννιτσάνη, αρχικά μείωσε στο 56', ενώ 11 λεπτά αργότερα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Στα τελευταία λεπτά, όλα κρέμονταν από μία κλωστή, με τις δύο ομάδες να φοβούνται να ρισκάρουν για το κάτι παραπάνω και να μένουν, τελικά, με τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Ανδρούτσος, Κιόσε (34' λ. τρ. Αγγελίδης), Κουκόλης, Σιάκκας, Καψάλης, Τσιμίκας, Τριανταφυλλάκος, Δωματάς (86' Ιωαννίδης), Γιάντσης, Μπαρέττας, Ανδρέου (57' Ρούτσης).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Κακαράς, Κασνέτση, Ανδρίκος, Λίτσος, Κυζιρίδης, Πλαβούκος (85' Δημόπουλος), Σταματάκης (46' Κωνσταντινίδης), Γιαννιτσάνης, Πούρνος (46' Βαϊσχάιμερ).

Αναγέννηση Καρδίτσας – Χανιά 0-0

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, Αναγέννηση Καρδίτσας και Χανιά έμειναν στο ισόπαλο 0-0... Λίγες οι φάσεις στην αναμέτρηση.

Λίγα πράγματα στην Καρδίτσα, εκεί όπου η Αναγέννηση έψαχνε τη νίκη επί των Χανίων που την περασμένη εβδομάδα πέρασαν πολλά μετά την ήττα στα χαρτιά από την Κέρκυρα. Οι γηπεδούχοι, ήθελαν τη νίκη για να μείνουν σε ανοδική τροχιά, ενώ οι φιλοξενούμενοι για να πάρουν ανάσα στην προσπάθειά τους για σωτηρία.

Ωστόσο μέσα στο γήπεδο και οι δύο ομάδες έδειχναν να μην μπορούν... Μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο μέρος το τετ α τετ του Υφαντή στο 44' που έσωσε ο Πρίφτης. Το δεύτερο μέρος ήταν κατά πολύ χειρότερο! Δεν σημειώθηκε η παραμικρή ευκαιρία με τις δύο ομάδες να οδηγούνται δίκαια σε αυτό το 0-0.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Μπλέντι, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Μαυριάς (73’ Τζέκος), Υφαντής (63’ Τσιλούλης), Σκαθαρούδης, Μπιτέλης, Γκουγκούδης (63’ Πιτταράς).

ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Δεινόπαπας (69’ Παλιάτσιος), Νύκταρης (71’ Διαμαντόπουλος), Παγώνης, Ιωαννίδης, Χατζηλιάδης (85’ Νάκας), Τσούτσης, Σάντερσον, Γκέσιος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα