Ράμος: «Αν το ήξερα θα έπαιρνα κόκκινη από το 5'»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ράμος: «Αν το ήξερα θα έπαιρνα κόκκινη από το 5'»!

bet365

Με διάθεση για ... καζούρα στον «αιώνιο» αντίπαλο μετά το 2-1 στο «Καμπ Νου», ο Σέρχιο Ράμος δήλωσε πως αν ήξερε ότι η Ρεάλ με παίκτη λιγότερο θα έκανε τέτοια ζημιά στη Μπαρτσελόνα, θα είχε αποβληθεί από το 5ο λεπτό!

Ο αρχηγός της «βασίλισσας» πήρε την άγουσα για τ' αποδυτήρια πολύ νωρίτερα από τους υπόλοιπους, αφού, εφτά λεπτά πριν από το φινάλε είδε την κόκκινη κάρτα και αναγκάστηκε ν' αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Κι όμως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε λίγο αργότερα το νικητήριο γκολ ολοκληρώνοντας την ανατροπή για τους Μαδριλένους στο «σπίτι» των Καταλανών, για να πάρει ο Ζιντάν την πρώτη του νίκη στο πρώτο του clasico ως προπονητής της Ρεάλ, αλλά και να πανηγυρίσει ο σύλλογος μια τεράστια νίκη γοήτρου, από τη στιγμή που βαθμολογικού ίσως να μην κρίνει τίποτα...

«Κάναμε τεράστια ζημιά με τις αντεπιθέσεις μας... Αν ήξερα ότι θα νικούσαμε και θα παίζαμε έτσι με δέκα παίκτες, τότε θα έπαιρνα κόκκινη από το 5ο λεπτό για να βοηθήσω την ομάδα μου! Το καλό με το ποδόσφαιρο είναι ότι σου δίνει πάντα μια ευκαιρία για να πάρεις την εκδίκησή σου... Οι οπαδοί μας το άξιζαν γιατί έχουν υποφέρει πολύ φέτος...» ήταν τα λόγια του Σέρχιο Ράμος.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Ιντερ - Τορίνο, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα