ΑΕΚ: Ξεχώρισαν Ράφα και Πέδρο Νούνο

ΑΕΚ: Ξεχώρισαν Ράφα και Πέδρο Νούνο

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ξεχώρισαν Ράφα και Πέδρο Νούνο

bet365

Το «σκανάρισμα» των Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο στην Πορτογαλία συνεχίστηκε και το Σάββατο (2/4), με τους Ράφα και Πέδρο Νούνο της Ακαδέμικα να μπαίνουν στη λίστα της «Ένωσης».

Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο συνεχίζουν το... σαφάρι στα γήπεδα της Πορτογαλίας, ανιχνεύοντας υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ενόψει καλοκαιριού και το Σάββατο (2/4) οι δύο εκπρόσωποι της «Ένωσης» παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Αρούκα με την Ακαδέμικα, που βρήκε νικήτρια την γηπεδούχο με 3-2.

Πα' όλα αυτά, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο τεχνικός διευθυντής και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ είχαν το βλέμμα τους στραμμένο στην πλευρά των ηττημένων, ξεχωρίζοντας τους Ράφα και Πέδρο Νούνο.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Μαρσιάλ σκοράρει το πρώτο γκολ στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Εβερτον.

Ο πρώτος είναι 20 χρονών και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, ενώ μάλιστα είχε και τις δύο ασίστ της Ακαδέμικα στο ματς, ενώ ο δεύτερος είναι 21 ετών και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, έχοντας έφεση στο σκοράρισμα, μιας και πέτυχε και το πρώτο τέρμα των φιλοξενουμένων.

Το συμβόλαιο του Ράφα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, ενώ αυτό του Νούνο το καλοκαίρι του 2017, γεγονός που σημαίνει πως πρώτα απ' όλα η ΑΕΚ θα πρέπει να συμφωνήσει με την ομάδα του.

Οι δύο αυτές περιπτώσεις φαίνεται να ξεχώρισαν από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ την Κυριακή (3/4) Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Γκιμαράες με τη Μποαβίστα, συνεχίζοντας το «σκανάρισμα» στην Πορτογαλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα