«Ο Ολυμπιακός με πήρε τηλέφωνο για τον Άλισον» (vid)

«Ο Ολυμπιακός με πήρε τηλέφωνο για τον Άλισον» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Ολυμπιακός με πήρε τηλέφωνο για τον Άλισον» (vid)

bet365

Ο ατζέντης του Βραζιλιάνου κίπερ, Άλισον, υποστήριξε σε τουρκική ιστοσελίδα πως ο Ολυμπιακός επικοινώνησε μαζί του για τον πελάτη του.

Στο Turksvoetbal.net υπάρχουν δηλώσεις του Ζε Μαρία, μάνατζερ του 23χρονου γκολκίπερ της Ιντερσνασιονάλ. Υπογραμμίζει πως ο Ολυμπιακός ήταν μέσα στις ομάδες που μίλησαν μαζί του για τον Άλισον Μπέκερ.

«Πέντε ομάδες με πήραν τηλέφωνο για το Άλισον. Είναι οι Φενέρ, Άγιαξ, Άρσεναλ, Ολυμπιακός και Μπορούσια Μεγκενγκλάντμπαχ», ήταν το σχόλιό του. Η Φενέρ φέρεται να του έχει κάνει πρόταση για συμβόλαιο για πέντε χρόνια. Ο Άλισον είναι διεθνής και το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2016. Στον Ολυμπιακό πάντως εδώ και καιρό θέλουν να ποντάρουν για τα καλά πάνω στον Στέφανο Καπίνο, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τον Ρομπέρτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα