Δοκιμές ενόψει πλέι οφ

Νίκος Αθανασίου
Δοκιμές ενόψει πλέι οφ

bet365

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βέροια σ' ένα ματς δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τον Στραματσόνι να κάνει δοκιμές ενόψει των πλέι οφ και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να παίρνει θέση βασικού. Καρέ απουσιών για τη «βασίλισσα».

Χωρίς μεγάλο κίνητρο παίζουν στη Λεωφόρο Παναθηναϊκός και Βέροια, καθώς το ματς δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι μεν «πράσινοι» έχουν... κλειδώσει εδώ και πολύ καιρό την παρουσία τους στα πλέι οφ και η δε «βασίλισσα του Βορρά» την παραμονή, με τον Αντρέα Στραματσόνι να βρίσκει την ευκαιρία για δοκιμές.

Ντεμπούτο για Οδυσσέα Βλαχοδήμο

Έτσι, έμεινε εκτός αποστολής ο Λουκ Στιλ, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να παίρνει φανέλα βασικού και να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του «τριφυλλιού». Επίσης, εκτός έμειναν και οι Κουτρουμπής (ίωση), Μπεργκ, Βιγιαφάνιες (τιμωρημένοι), Μολέδο. Σε ό,τι αφορά την υπόλοιπη 11άδα, ο Μέστο θα είναι δεξιά στην άμυνα, ο Νάνο αριστερά και οι Σάντσεθ, Τελάντερ στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Λαγός, Ζέκα και μπροστά τους οι Καλτσάς, Λέτο, Μπουμάλ. Μοναδικός προωθημένος στο 4-2-3-1 του Ιταλού ο Μαμούτε.

Καρέ απουσιών, Βεργώνης και αλλαγές

Από πλευράς του συλλόγου της Ημαθίας, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει να αντιμετωπίσει για μία ακόμη φορά το καρέ των απουσιών. Ο Μαλόν πρόλαβε να είναι έτοιμος και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπως και ο Βεργώνης για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Εν αντιθέσει, δε βρίσκονται σε αυτοί οι Αμπντούν και Γιουσούφ, με τον πρώτο να μην ξεπερνά τον τραυματισμό του και τον δεύτερο να παραμένει κλινήρης. Ακόμη, εκτός είναι και οι επίσης τραυματίες Μπατιόν, Γεωργιάδης, Κόλα, Ετζενγκέλε, ο τραυματίας και τιμωρημένος Σιόντης, καθώς και οι Όστοϊτς, Καϊκούτ. Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, δεν αναμένεται να αλλάξει το 4-2-3-1, αλλά πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο Λόπεζ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μαλόν δεξιά στην άμυνα, ο Γιαννούλης αριστερά, με τον Πούγγουρα να παίρνει πιθανότατα θέση δίπλα στον Μαραγκό στα στόπερ. Στα χαφ έχει κερδίσει... πόντους να είναι ο Μπαλάφας αντί του Σιόντη δίπλα στον Άρτσε, ενώ θέση στην κορυφή της επίθεσης διεκδικεί ο Μάνος, με τον Ναζλίδη να πηγαίνει πίσω του, τον Ανάκογλου δεξιά και τον Μαγέφσκι αριστερά.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Παναθηναϊκός (3ος, 48 β.) - Βέροια (14η, 26 β.): Κυριακή 3/4 19:00, Novasports 6

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Ο. Βλαχοδήμος - Μέστο, Σάντσεθ, Τελάντερ, Νάνο - Λαγός, Ζέκα - Καλτσάς, Λέτο, Μπουμάλ - Μαμούτε.

Αποστολή: Κότσαρης, Γιαννακόπουλος, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Εβαντζελίστα, Αμπέντ.

Απόντες: Μπεργκ, Βιγιαφάνιες (τιμωρημένοι), Κουτρουμπής (ίωση), Στιλ, Μολέδο.

Βέροια (4-2-3-1): Λόπεζ - Μαλόν, Πούγγουρας, Μαραγκός, Γιαννούλης - Άρτσε, Μπαλάφας - Ανάκογλου, Ναζλίδης, Μαγέφσκι - Μάνος.

Αποστολή: Καντιμοίρης, Νέτο, Καρακώστας, Βεργώνης, Μεληκιώτης, Ξόμπλιος.

Απόντες: Μπατιόν, Αμπντούν, Γεωργιάδης, Κόλα, Ετζενγκέλε (τραυματίες), Γιουσούφ (άρρωστος), Σιόντης (τραυματίας και τιμωρημένος), Όστοϊτς, Καϊκούτ.

Γήπεδο: «Απόστολος Νικολαΐδης»

Διαιτητής: Σελίμος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα