Ηρακλής: «Πρώτα ο Αστέρας και μετά ο Ολυμπιακός»

Ηρακλής: «Πρώτα ο Αστέρας και μετά ο Ολυμπιακός»

Στον Ηρακλή προέχει η αναμέτρηση με την ομάδα της Αρκαδίας και οι βαθμοί της νίκης και όχι αυτό που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό. Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του φρόντισαν από νωρίς να το μεταφέρουν στους παίκτες προκειμένου να τους κρατήσουν σε εγρήγορση.    

Ηρακλής: «Πρώτα ο Αστέρας και μετά ο Ολυμπιακός»

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο στάδιο και το πρώτο ζητούμενο για τους Θεσσαλονικείς είναι η επιστροφή της ομάδας στις επιτυχίες. Ο δεύτερος λόγος είναι το όνομα του αντιπάλου, καθώς στην Μίκρα δεν ξεχνούν τι είχε συμβεί όταν υποβιβάστηκε η ομάδα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του από το ξεκίνημα της εβδομάδας κι όταν ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα με τον Ολυμπιακό ζήτησε από τους παίκτες του να αφοσιωθούν αποκλειστικά στο παιχνίδι με τους Αρκάδες. «Για μας προέχει το ματς με τον Αστέρα. Πρέπει να επιστρέψουμε στις επιτυχίες απέναντι σ' έναν αντίπαλο που θα έρθει για θετικό αποτέλεσμα. Για την αναμέτρηση έχουμε τον χρόνο για να ασχοληθούμε».

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1. Η συμμετοχή του Χουάντερσον δίνει μια ακόμα λύση στα χέρια του Έλληνα τεχνικού, όμως δεν έχει αποφασίσει αν θα τον ξεκινήσει βασικό με τον Σλοβάκο Πέρνις να έχει τον πρώτο λόγο. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μπουκουβάλας, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης και Σαραμαντάς. Στη μεσαία γραμμή αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Ιντζόγλου με τον Κυριακίδη, ενώ σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Λεοζίνιο. Στις πτέρυγες οι Μοντέιρο, Τσιλιανίδη δεξιά και αριστερά αντίστοιχα και στην κορυφή της επίθεσης ο Βέλλιος.
 

 

Best of internet