Μάνταλος: «Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»

Μάνταλος: «Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Μάνταλος: «Πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»

bet365

Για την ΑΕΚ, το ποδόσφαιρο και όχι μόνο, μίλησε ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο διεθνής άσος της Ενωσης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

-Ας ξεκινήσουμε Πέτρο με τα κλασικά. Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας σου και ποιος ο δικός σου;

Αυτά τα δύο πάνε μαζί. Στόχος για φέτος είναι να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ και να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο μεγάλος μου στόχος είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ. Νομίζω ότι αυτός θα είναι και ο βασικός μας στόχος για τη νέα χρονιά.

-Γιατί η ομάδα φέτος δεν έφτασε κοντά στην κορυφή;

Την φετινή σεζόν περίμενα και εγώ την ΑΕΚ πιο ανταγωνιστική. Να βρίσκεται στην κορυφή ή πιο κοντά στην κορυφή. Αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, θα κάνουμε ό,τι απαιτείται για να φτάσουμε εκεί που πρέπει.

-Ποια είναι η χειρότερη στιγμή και ποια η καλύτερη στιγμή του ποδοσφαιριστή Μάνταλου;

Η χειρότερη ήταν ο τραυματισμός μου. Όχι μόνο προσωπικά, αλλά και για την ομάδα, επειδή χάσαμε έναν πολύ σημαντικό στόχο. Η καλύτερη, η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα, αν και τα καλύτερα έρχονται νομίζω.

-Είσαι ικανοποιημένος από τις συνθήκες και τη στήριξη που βρήκες στην ΑΕΚ;

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συνολική στήριξη της ομάδας, αλλά και του κόσμου αυτόν τον ενάμιση χρόνο. Μου στάθηκαν πολύ, ιδιαίτερα στην πιο δύσκολη στιγμή που έχω περάσει ως ποδοσφαιριστής, με τον τραυματισμό μου.

-Γιατί επέλεξες το «20» στην ΑΕΚ, ενώ αλλάζεις τα νούμερά σου στην Εθνική;

Το «20» δεν είναι γούρι. Το είχα από το ξεκίνημά μου και μου αρέσει. Στην Εθνική έχω αλλάξει αρκετά νούμερα. Όσο είναι δυνατόν, θα κρατήσω το «20» στην ΑΕΚ.

-Σε ποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα ήθελες να αγωνιστείς;

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο και παρακολουθώ όταν είμαι στο σπίτι, είναι το γερμανικό.

-Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν αρκετές ομάδες από το εξωτερικό που ενδιαφέρονται για εσένα. Πώς αντιμετωπίζεις εσύ το μέλλον σου;

Στα αυτιά μου δεν έχει φτάσει τίποτα. Πρώτα θέλω να πετύχω πράγματα με την ΑΕΚ και έπειτα, εάν βρεθεί μια πρόταση που θα με συμφέρει εμένα και την ομάδα, είμαι ανοιχτός να το συζητήσω.

-Είχες κάποιον παίκτη πρότυπο;

Φυσικά. Τον Ινιέστα. Πάντα με εντυπωσίαζε. Ευφυέστατος παίκτης μέσα στο γήπεδο.

-Πάμε λίγο σε πιο προσωπικά θέματα: Πώς είναι ο Μάνταλος στη ζωή του;

Ήρεμος. Δύσκολα θα κάνω κάτι εκτός από μια έξοδο για φαγητό, πολύ σινεμά, ειδικά τα καλοκαίρια, και με παρέα, με φίλους στο σπίτι. Τίποτα άλλο. Στην πραγματικότητα η ζωή μου είναι σπίτι, προπόνηση, αγώνες και πάλι σπίτι.

-Σου αρέσει η ελληνική κουζίνα ή είσαι κι εσύ παιδί της πίτσας και των χάμπουργκερ;

Όχι, δεν τρώω τέτοια πράγματα. Μου αρέσουν πολύ τα γεμιστά, τα οποία είναι το αγαπημένο μου φαγητό, αλλά τρώω εξίσου εύκολα και σχεδόν όλα τα μαγειρευτά.

-Στον ελεύθερο χρόνο σου πώς περνάς;

Όταν τραυματίστηκα και έμεινα πολλές ώρες στο σπίτι, «έλιωσα» στο PlayStation και από τότε παίζω όταν έχω ελεύθερο χρόνο. Από εκεί και πέρα, καμία ταινία στο dvd η στην τηλεόραση και αυτό είναι όλο.

-Σου αρέσει λοιπόν ο κινηματογράφος. Αγαπημένη σου ταινία;

Με εντυπωσίασε η ταινία «Inception» με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Φοβερή ταινία. Μου έχει μείνει, αν και γενικά μου αρέσουν οι περιπέτειες.

-Από μουσική; Ακούς ελληνική μουσική ή προτιμάς την ξένη, πιο σύγχρονα κομμάτια;

Δεν έχω προτίμηση. Ακούω τα πάντα. Εξάλλου, η μουσική είναι θέμα διάθεσης και στιγμής, νομίζω.

-Από γυναίκες ποια είναι η προτίμηση;

Γράφονται πολλά και είναι μπούρδες. Είχα μακροχρόνια σχέση στην Ξάνθη που τελείωσε. Μου αρέσουν πολύ οι μελαχρινές. Νομίζω ότι είναι πιο εντυπωσιακές στο μάτι. Βέβαια, μια όμορφη γυναίκα με ωραίο σώμα μετράει, άσχετα με τα μαλλιά της (γέλια).

-Με ποιον συμπαίκτη σου κάνεις πολλή παρέα;

Με τον Μπακάκη. Τον γνωρίζω χρόνια, από τις εθνικές ομάδες. Παράλληλα, χτυπήσαμε σχεδόν την ίδια περίοδο και αυτό μας ένωσε ακόμη περισσότερο. Γενικά, με όλα τα παιδιά έχω πολύ καλή σχέση, απλά οι ρυθμοί είναι τέτοιοι που δεν μας επιτρέπουν να βρισκόμαστε και πολύ εκτός προπόνησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα