Δοκιμές από Στοΐνοβιτς

Νίκος Τσιώκος
Δοκιμές από Στοΐνοβιτς

bet365

Ο Πανθρακικός έχει δύσκολο έργο κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο, όπου είναι πιθανό να κάνει δοκιμές. Στην αποστολή ο Ποτουρίδης, εκτός οι Λαδάκης, Χασομέρης, Ροζέριο, Χαβίτο.

Την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο ολοκλήρωσε ο Πανθρακικός το Σάββατο (2/4) ο Πανθρακικός. Οι ακρίτες έπαιξαν παιχνίδια 5-2 και δούλεψανμ στην ταχύτητα, στην αντίδραση, στα τελειώματα φάσεων και στην αντμετώπιση και εκτέλεση των στατικών φάσεων.

Από το πρόγραμμα απουσίαζε εκ νέου ο Τζάνης, που συνέχισε την αποκατάστασή του, ενώ επανήλθε έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας ο Μεχία. Ο διεθνής με την Εθνική Ονδούρων, βέβαια, δεν είναι στην αποστολή, όπως ούτε και οι Λαδάκης, Χασομέρης, Ροζέριο, Χαβίτο, με τους δύο τελευταίους να είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ποτουρίδη, ο οποίος είναι όμως στα πλάνα του Ζόραν Στοΐνοβιτς. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Αθανασιάδης, Γιούδας, Παπαγεωργίου, Μπουγαΐδης, Μελίσσης, Ρούσσος, Ποτουρίδης, Ζδράβος, Χρήστου, Ηλιάδης, Τσιάρας, Γαβριηλίδης, Μπαϊκαρά, Ψάλτης, Μουδούρογλου, Ντιγκινί, Νικόλτσης, Ίγκορ.

Δοκιμές από τον Σέρβο

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την 11άδα που θα παρατάξει ο Σέρβος, δεν έχουν γίνει γνωστά τα πλάνα του, όμως είναι πιθανό να γίνουν δοκιμές. Έτσι, ένας πιθανός σχηματισμός είναι το 4-2-3-1, με τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, τον Παπαγεωργίου δεξιά στην άμυνα, τον Χρήστου αριστερά και τους Μελίσση, Μπουγαΐδη στα στόπερ.

Αμυντικά χαφ οι Τσιάρας, Γαβριηλίδης και μπροστά τους ο Ντιγκινί δεξιά, ο Μπαϊκαρά αριστερά και επιτελικός ο Μουδούρογλου. Στην κορυφή δεν αποκλείεται να δούμε τον Νικόλτση. Βέβαια, τονίζουμε ότι πρόκειται για μία πιθανή 11άδα και δεν αποκλείεται ο Στοΐνοβιτς να κάνει άλλες επιλογές την τελευταία στιγμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα