«Καμπανάκι» Σίλβα στον Ρέντη!

Δημήτρης Τομαράς
«Καμπανάκι» Σίλβα στον Ρέντη!

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα θέλησε να... τσιτώσει τους παίκτες του και το Σάββατο στην προπόνηση στον Ρέντη, επισημαίνοντάς τους πως τίποτα δεν έχει τελειώσει για φέτος!

Εδώ και τρεις ημέρες τα... καμπανάκια στον Ρέντη από τον Πορτογάλο είναι διαρκή. Αυτό συνεχίστηκε και το Σάββατο. Ο Μάρκο Σίλβα δεν θέλει να χαλαρώσει κανένας. Και κάνει ότι μπορεί επ' αυτού. Ακόμα και στις δοκιμές είχε τα πράγματα έτσι ώστε κανείς να μην νιώθει σιγουριά για τον αγώνα με τον Πανθρακικό. «Δεν πρέπει να χαλαρώσετε με τίποτα! Να τελειώσουμε την χρονιά όπως πρέπει. Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας πως μπορεί να γίνει το Κύπελλο.

Προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη τα όσα γίνονται αυτές τις ημέρες (σ.σ. τον κίνδυνο του GREXIT) και επικεντρωθείτε στην ομάδα. Παίζετε για τον Ολυμπιακό και πρέπει να είστε πάντα στο επίπεδο των πρωταθλητών. Δεν έχει τελειώσει τίποτα επειδή πήραμε πρωτάθλημα. Η χρονιά δεν έχει τελειώσει για φέτος», σχολίασε μεταξύ άλλων προς τους παίκτες του στον Ρέντη ο Ίβηρας τεχνικός.

Όσο προβληματισμό και εάν έχει για όσα συμβαίνουν και το ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε άκρως κρίσιμη καμπή ο Σίλβα περιμένει πλήρη επαγγελματισμό απ' όλους μέχρι το τέλος ενώ πάντα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του την πιθανότητα να γίνει το Κύπελλο. Και φυσικά εκτός από τον Σίλβα για τον κίνδυνο του GREXIT έκδηλος είναι ο προβληματισμός των παικτών και ειδικά των ξένων. Στις δοκιμές του πάντως είχε τον Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ αλλά και τον Σιόβα βασικό στο κέντρο της άμυνας. Υπήρχε μία σκέψη για Βούρο στόπερ και Τσιμίκα αριστερό μπακ αλλά δεν φαίνεται να συγκεντρώσει αυτό το ενδεχόμενο τόσες πιθανότητες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα