Παρί Σεν Ζερμέν - Νις 4-1

Gazzetta team
Παρί Σεν Ζερμέν - Νις 4-1

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε ζέσταμα ενόψει Μάντσεστερ Σίτι και επιβλήθηκε 4-1 της Νις με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να κάνει χατ-τρικ.

Ο,τι καλύτερο ήταν η Νις για την ομάδα του Λοράν Μπλαν πριν υποδεχθεί την Σίτι για το πρώτο ματς της φάσης των «8» του Champions League. Ο,τι καλύτερο και για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και έδειξε ζεστός ενόψει του κρίσιμου αγώνα στην κορυφαία διοργάνωση. Ο Σουηδός πέτυχε εξαιρετικά γκολ και έφτασε τα 30 στη φετινή Ligue1 πιάνοντας την προσωπική του επίδοση από το 2012-13, ενώ έφτασε τα 38 σε όλες τις διοργανώσεις.

Μετά τη βαθιά μπαλιά του Νταβίντ Λουίζ στο 15' ο Ιμπρα κατέβασε εξαιρετικά και 'σκότωσε' από κοντινή απόσταση τον Καρντινάλ (1-0), όμως ο Χατέμ Μπεν Αρφά είχε την απάντηση και με ωραία κούρσα και εκπληκτικό σουτ έκανε το 1-1 τρία λεπτά αργότερα. Ο Ζλάταν όμως απλά είχε ζεσταθεί. Στο 34' με φάουλ - πύραυλο από το ημικύκλιο έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι, με το 2-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Στο 48' ο Νταβίντ Λουίζ πέτυχε και γκολ μετά την ασίστ με κεφαλιά για το 3-1 μετά το κόρνερ του Οτζεντά, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Ιμπραΐμοβιτς με τελείωμα σε τετ-α-τετ με τον Καρντινάλ μετά την πάσα του Αντριέν Ραμπιό.

Η Γιουβέντους έχει στρέψει το βλέμμα μόνο στο πρωτάθλημα και την διατήρηση των κεκτημένων της! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Γιουβέντους - Εμπολι, και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Ντιμπάλα πετύχει το 1ο γκολ στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα