Ο Πλατανιάς το θέλει πιο πολύ!

Ο Πλατανιάς το θέλει πιο πολύ!

bet365

Ο Πλατανιάς φιλοξενεί την Ξάνθη στα Χανιά (19.00, NS EXTRA2) σε ένα ματς όπου το πιο μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο το έχει η ομάδα του Γιώργου Παράσχου.
Οι Χανιώτες ισοβαθμούν στην 6η θέση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι ο Πλατανιάς από βαθμολογικής πλευράς έχει πιο μεγάλο κίνητρο σε σχέση με την Ξάνθη. Οι Ακρίτες βέβαια δεν είναι αδιάφοροι, όμως ο κρητικός σύλλογος με βάση την εικόνα του στην κατάταξη το θέλει περισσότερο το ματς αυτό. Το έχει ανάγκη πιο πολύ.
Για τους Χανιώτες ο Σωτηρίου θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Τετράδα άμυνας με Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν και Βάντερσον. Αμυντικά χαφ οι Μουνάφο και Γκνιάτιτς, επιτελικός ο Γουνδουλάκης, άκρα με Στανισάβλιεβιτς και Ντίνα και φορ ο Ανγκούλο.
Οι εκλεκτοί για τον Πλατανιά για το ματς αυτό είναι οι: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Βαλεριάνος, Βάντερσον, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, Ανγκούλο, Ντίνας και Πάγκαλος.
Για την Ξάνθη από την άλλη μία πιθανή σύνθεση έχει ως εξής: Ζαρόπουλος, Γουάλας, Γούτας, Λισγάρας, Μπέρτος, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Σολτάνι, Νιέτο, Σκούρτης και Καπετάνος. Σε μία λογική του 4-4-2 με τους Σκούρτη και Καπετάνο στην επίθεση.
Στην αποστολή είναι οι: Τσέναμο, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Γούτας, Καρυπίδης, Λισγάρας, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Καμαρά, Λουσέρο, Ντιμιτρόφ, Σολτάνι, Νιέτο, Καπετάνος, Σκούρτης και Φασίδης.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Πλατανιάς (6ος, 35 β.) - Ξάνθη (, β.): Κυριακή 03/04, 19:00 (NS EXTRA 2)
Πλατανιάς (4-2-3-1): Σωτηρίου - Κουλιμπαλί, Σελίν, Μπανανά, Βάντερσον - Γκνιάτιτς, Μουνάφο - Στανισάβλιεβιτς, Γουνδουλάκης, Ντίνας - Ανγκούλο.
Αποστολή: Κοκκαλάς, Δημήτρης, Ιτούα, Βαλεριάνος, Αποστολόπουλος, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, και Πάγκαλος.
Απόντες: Ράμος (άρρωστος), Μενδρινός (τραυματίας) και Τσιμόντζι και Κάργας για λόγους τακτικής.
Ξάνθη (4-4-2): Ζαρόπουλος - Γουάλας, Γούτας, Λισγάρας, Μπέρτος - Λουσέρο, Βασιλακάκης, Σολτάνι, Νιέτο - Σκούρτης και Καπετάνος.
Αποστολή: Τσέναμο, Μπαξεβανίδης, Καρυπίδης, Φλίσκας, Καμαρά, Ντιμιτρόφ και Φασίδης.
Απόντες: Ορφανίδης και Παπαστεριανός (τραυματίες).
Γήπεδο: Περιβολίων
Διαιτητής: Κύζας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα