Ο Πλατανιάς το θέλει πιο πολύ!

Ο Πλατανιάς το θέλει πιο πολύ!

Ο Πλατανιάς φιλοξενεί την Ξάνθη στα Χανιά (19.00, NS EXTRA2) σε ένα ματς όπου το πιο μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο το έχει η ομάδα του Γιώργου Παράσχου.

Ο Πλατανιάς το θέλει πιο πολύ!
Οι Χανιώτες ισοβαθμούν στην 6η θέση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι ο Πλατανιάς από βαθμολογικής πλευράς έχει πιο μεγάλο κίνητρο σε σχέση με την Ξάνθη. Οι Ακρίτες βέβαια δεν είναι αδιάφοροι, όμως ο κρητικός σύλλογος με βάση την εικόνα του στην κατάταξη το θέλει περισσότερο το ματς αυτό. Το έχει ανάγκη πιο πολύ.
 
Για τους Χανιώτες ο Σωτηρίου θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Τετράδα άμυνας με Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν και Βάντερσον. Αμυντικά χαφ οι Μουνάφο και Γκνιάτιτς, επιτελικός ο Γουνδουλάκης, άκρα με Στανισάβλιεβιτς και Ντίνα και φορ ο Ανγκούλο. 
 
Οι εκλεκτοί για τον Πλατανιά για το ματς αυτό είναι οι: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Βαλεριάνος, Βάντερσον, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, Ανγκούλο, Ντίνας και Πάγκαλος.
 
Για την Ξάνθη από την άλλη μία πιθανή σύνθεση έχει ως εξής: Ζαρόπουλος, Γουάλας, Γούτας, Λισγάρας, Μπέρτος, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Σολτάνι, Νιέτο, Σκούρτης και Καπετάνος. Σε μία λογική του 4-4-2 με τους Σκούρτη και Καπετάνο στην επίθεση. 
 
Στην αποστολή είναι οι: Τσέναμο, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Γούτας, Καρυπίδης, Λισγάρας, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Καμαρά, Λουσέρο, Ντιμιτρόφ, Σολτάνι, Νιέτο, Καπετάνος, Σκούρτης και Φασίδης.
 
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
 
Πλατανιάς (6ος, 35 β.) - Ξάνθη (, β.): Κυριακή 03/04, 19:00 (NS EXTRA 2)
 
Πλατανιάς (4-2-3-1): Σωτηρίου - Κουλιμπαλί, Σελίν, Μπανανά, Βάντερσον - Γκνιάτιτς, Μουνάφο - Στανισάβλιεβιτς, Γουνδουλάκης, Ντίνας - Ανγκούλο. 
 
Αποστολή: Κοκκαλάς, Δημήτρης, Ιτούα, Βαλεριάνος, Αποστολόπουλος, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, και Πάγκαλος.
 
Απόντες: Ράμος (άρρωστος), Μενδρινός (τραυματίας) και Τσιμόντζι και Κάργας για λόγους τακτικής.
 
Ξάνθη (4-4-2): Ζαρόπουλος - Γουάλας, Γούτας, Λισγάρας, Μπέρτος - Λουσέρο, Βασιλακάκης, Σολτάνι, Νιέτο - Σκούρτης και Καπετάνος.
 
Αποστολή: Τσέναμο, Μπαξεβανίδης, Καρυπίδης, Φλίσκας, Καμαρά, Ντιμιτρόφ και Φασίδης.
 
Απόντες: Ορφανίδης και Παπαστεριανός (τραυματίες).
 
Γήπεδο: Περιβολίων
 
Διαιτητής: Κύζας

Best of internet