Ηρακλής: Στην αποστολή οι Χουάντερσον και Μοντέιρο

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Στην αποστολή οι Χουάντερσον και Μοντέιρο

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης τους Μοντέιρο και Χουάντερσον καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν τις προηγούμενες ημέρες.

Με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για την αναμέτρηση με τον Αστέρας Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο στάδιο.Το πρόγραμμα περιελάμβανε ταχύτητες αντίδρασης, τακτική και στατικές φάσεις, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να βλέπει με ικανοποίηση τους Χουάντερσον και Μοντέιρο να είναι πανέτοιμοι με αποτέλεσμα να τους συμπεριλάβει στα σχέδιά του.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα, η οποία αποτελείται από 21 παίκτες, που είναι οι εξής: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Περνίς, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Καραγκούνης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Ρομάνο, Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης, Πασάς, Περόνε, Μπουλούτ, Βέλλιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα