Με φόντο την... εξάδα!

Νίκος Μαρούδας
Με φόντο την... εξάδα!

bet365

Ματς τελικός στο Περιστέρι για Ατρόμητο και Παναιτωλικό, με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο τη νίκη για να μείνουν κοντά στην έκτη θέση...

Μόνο αδιάφορο δεν είναι το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι. Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν σε αυτό το ματς με έναν μοναδικό στόχο. Τη νίκη! Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως ο νικητής μένει κοντά στην έκτη θέση, που δεν αποκλείεται τελικά να οδηγήσει και στα πλέι οφ, αν ο Πανιώνιος δεν πάρει αδειοδότηση.

Πλήρης για το τρίποντο ο Ατόμητος

Είχε καιρό να συμβεί αυτό στον Τραϊανό Δέλλα. Ποιο; Ο Ατρόμητος δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και καμία τιμωρία για το πιο κρίσιμο (ίσως) παιχνίδι του φέτος! Οι Περιστεριώτες, θα αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό υπερπλήρεις με στόχο το τρίποντο που θα κρατά ζωντανές τις ελπίδες τους για την έκτη θέση. Μοναδικός απών ο Εμπόου, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε όμως δεν θα τον δούμε ακόμα να επιστρέφει στη δράση.

Τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού τώρα, είναι λίγο πολύ γνωστά. Δεν θα έχουμε ιδιαίτερες αλλαγές. Το 4-2-3-1 παραμένει, με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά τους Μπίτολο, Λαζαρίδη, Φυτανίδη και Κιβρακίδη. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Κεϊτά, με τον Ούμπιντες λίγο πιο μπροστά του.

Την επιτελική τριάδα τώρα, θα αποτελέσουν οι Σουμπίνιο αριστερά, Ματέι δεξιά και ο Μπρίτο σε ρόλο 10αριού. Τέλος στην επίθεση, φαβορί είναι ο Λε Ταλέκ με τον Παπαδόπουλο όμως να διεκδικεί με αξιώσεις την θέση...

Χωρίς τρεις στον... τελικό

Ο Παναιτωλικός πάει στο Περιστέρι για το διπλό που επίσης θα τον κρατήσει κοντά στην έκτη θέση. Βέβαια, ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν έχει την... τύχη του Τραϊανού Δέλλα να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του. Έτσι, δεν υπολογίζει στον Κλέσιο που έχει άδεια, αλλά και τους Αλεξίεβιτς, Κέβιν που συνεχίζουν να προπονούνται ατομικά.

Αυτό σημαίνει πως θα δούμε τον Παναιτωλικό με το γνωστό πλέον 4-2-3-1. Ο Κυριακίδης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Ρουμπουλάκου, Κούσας, Χαντάκιας, Μύγας. Αμυντικός μέσος ο Μάκος, με τον Βασιλούδη λίγο πιο μπροστά του, ενώ 10άρι θα είναι ο Πάουλο, στα αριστερά του θα έχει τον Φερέιρα και στα δεξιά του τον Μουνιός.

Στην κορυφή της επίθεσης, μοναδικός προωθημένος θα είναι για ακόμα μια φορά ο Μάρκο Μαρκόφσκι.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ατρόμητος (10ος, 33 β.) - Παναιτωλικός (8ος, 34 β.): Κυριακή 3/4 19:00, Novasports 24

Ατρόμητος (4-2-3-1): Μπάρκας – Μπίτολο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης – Κεϊτά, Ούμπιντες – Σουμπίνιο, Μπρίτο, Ματέι – Λε Ταλέκ ή Παπαδόπουλος

Αποστολή: Γκορμπούνοφ, Θεολόγους, Κοντοές, Κούρος, Μπάλλας, Γροντής, Στόιτσεφ, Ουσέρο.

Απόντες: Εμπόου (τακτικοί λόγοι)

Παναιτωλικός (4-2-3-1): Κυριακίδης – Ρουμπουλάκου, Κούσας, Χαντάκιας, Μύγας – Μάκος, Βασιλούδης – Φερέιρα, Πάολο, Μουνιόζ - Μαρκόφσκι

Αποστολή: Κριστιάνο, Κουτρομάνος, Κόρσιενς, Ρουσκουσέδα, Κάπελ, Παπάζογλου, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Ουάρντα

Απόντες: Κλέσιο (άδεια), Αλεξίεβιτς, Κέβιν (τραυματίες)

Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Διαιτητής: Κιοτζένης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα