Χωρίς δύο η Ξάνθη

Χωρίς δύο η Ξάνθη

bet365

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για το ματς με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Τις ελπίδες της στο όνειρο της Ευρωπαϊκής συμμετοχής, θέλει να κρατήσει ζωντανές η ομάδα της Ξάνθης, που την Κυριακή φιλοξενείται από τον Πλατανιά στην Κρήτη. Οι Ακρίτες, που ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μία πρωινή προπόνηση, δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τους «γνωστούς» τραυματίες, Ορφανίδη και Παπαστεριανό, που ήταν αναμενόμενο ότι δεν θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Η προπόνηση του Σαββάτου, πέρα από τις ασκήσεις, συμπεριελάμβανε και προβολή βίντεο από αγώνες των Κρητικών, με τον Λουτσέσκο και το επιτελείο του να κάνουν ανάλυση του αντιπάλου. Στην συνέχεια, ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε τους εκλεκτούς που θα ταξιδέψουν στα Χανιά για το ματς με τον Πλατανιά.

Η αποστολή:
Τσέναμο, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Γούτας, Καρυπίδης, Λισγάρας, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Καμαρά, Λουσέρο, Ντιμιτρόφ, Σολτάνι, Νιέτο, Καπετάνος, Σκούρτης, Φασίδης.

Πιθανή ενδεκάδα:
Ζαροπουλος, Γουάλας, Γούτας, Λισγάρας, Μπέρτος, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Σολτάνι, Νιέτο, Σκούρτης, Καπετάνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα