Πανιώνιος: Οι «εκλεκτοί» του Ουζουνίδη

Gazzetta team
Πανιώνιος: Οι «εκλεκτοί» του Ουζουνίδη

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον κυριακάτικο αγώνα (3,4, 19:00) με τον ΠΑΟΚ. Εκτός ο τραυματίας Τζανδάρης και ο τιμωρημένος Ρισβάνης.

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Τζανδάρη, καθώς και του τιμωρημένου Ρισβάνη (αποβλήθηκε στα Γιάννενα).

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου:

Παπαδόπουλος, Διούδης, Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Πατσατζόγλου, Μπλέτσας, Κόρμπος, Σιώπης, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλ. Βλάχος, Μπαργκάν, Χαλκιαδάκης, Κ. Βλάχος, Ποζατζίδης.

Σε εντατικούς ρυθμούς η προπώληση

Ο κόσμος του Πανιωνίου έχει συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του αγώνα και όπως όλα δείχνουν την Κυριακή το γήπεδο θα θυμίζει το περσινό ματς με τον ΠΑΟΚ (βέβαια τότε κρινόταν η παραμονή). Οι φίλοι της ομάδας κάνουν φτερά τα εισιτήρια του αγώνα και για τον λόγο αυτό το Σάββατο είναι ανοικτό το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 12:00 έως και τις 20:00.

Την Κυριακή θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης. Το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, δεν είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν εκ νέου τον ΑΜΚΑ τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα