Λας Πάλμας - Βαλένθια 2-1

Γιώργος Καραμάνος
Λας Πάλμας - Βαλένθια 2-1

bet365

Με ανατροπή (2-1) και απίθανα γκολ η Λας Πάλμας νίκησε τις Νυχτερίδες, που έπειτα από την τέταρτη σερί ήττα στη La Liga, κινδυνεύουν στο +6 από τον υποβιβασμό.

Φοβερά πράγματα συνέβησαν στο «Γκραν Κανάρια», όπου Λας Πάλμας και Βαλένθια έβαλαν απίστευτα γκολ, με την πρώτη όμως να βάζει και ένα κανονικό και να φτάνει στη νίκη (2-1) και μάλιστα με ανατροπή.

Μόλις στο 3' ο Αϊτάμι γύρισε στον τερματοφύλακα του, αλλά ο Χάβι Βάρας έκανε δώρο πάσα στον Ροντρίγκο που έβαλε το ευκολότερο γκολ της καριέρας του. Οι γηπεδούχοι όμως ήταν καλύτεροι και πήραν τα ηνία του αγώνα. Ισοφάρισαν με τον Βιέρα να ευστοχεί σε πέναλτι (50'), για να γυρίσει το ματς τέσσερα λεπτά αργότερα.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Μπαρτσελόνα - Ρεάλ, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Ο Σάντος πήγε να διώξει, αλλά σούταρε πάνω στον συμπαίκτη του Μουστάφι και η μπάλα επέστρεψε στην εστία της Βαλένθια, η οποία δεν έκανε τίποτα διαφορετικό στο πρώτο ματς μετά την απόλυση του Γκάρι Νέβιλ. Με τον Πάκο Αγιεσταράν υπηρεσιακό στον πάγκο της γνώρισε την τέταρτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα και έμεινε στο επικίνδυνο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οσο για τους νικητές, αυτοί πετάνε και με την πέμπτη επιτυχία τους στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, εκτινάχθηκαν από τον υποβιβασμό στο +8 από τους μπελάδες και συνεχίζουν...


 

LA LIGA Τελευταία Νέα