Ωρα για Clasico!

Gazzetta team
Ωρα για Clasico!

bet365

Σσσσσ... αρχίζει! Το μεγαλύτερο ραντεβού στον Πλανήτη απόψε στο Καμπ Νου! Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ και ο Ζιντάν... απειλεί τον Λουίς Ενρίκε!

Νοέμβριος του 2015 και η Μπαρτσελόνα... σοκάρει τον Πλανήτη με το εκκωφαντικό 4-0 στο Μπερναμπέου. Ηταν το πρώτο και... μοναδικό Clasico του Ράφα Μπενίτεθ! Παράλληλα, ήταν και η πρώτη φορά έπειτα από μια πενταετία (29/11/10 Μπάρτσα - Ρεάλ 5-0) που ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει στο Clasico! Nα εμφανιστεί και πάλι Ν.G. τιμάται στο 2.80! Θα καταφέρει ο Ζιντάν στην πρεμιέρα του σε ντέρμπι να πάρει τη νίκη; Η ομάδα του στοιχηματικά δεν είναι φαβορί, με το διπλό να τιμάται στο 5.20, τον άσο στο 1.55 και την ισοπαλία στο 4.75. Τα 18 από τα 19 τελευταία ραντεβού τους είχαν G.G., τα 17 από τα 19 Οver 2.5 και σχεδόν τα μισά (10 από τα 19) συνοδεύτηκαν από Over 3.5, σημείο που τιμάται στο 1.75! Τα 14 από τα 19 τελείωσαν ακριβώς με 3 ή 4 γκολ σημείο που προσφέρεται στο 2.35! Οσο για τις δυο τριπλέτες, ο Μέσι έχει πετύχει 6 γκολ σε εννέα ντέρμπι, ο Σουάρες έχει τρία σε ισάριθμα παιχνίδια και ο Νεϊμάρ τρία σε πέντε ματς. Αντίθετα, ο Μπέιλ δεν έχει κανένα γκολ σε τέσσερα ντέρμπι. Αντίθετα, ο Κριστιάνο μετρά το ίδιο ρεκόρ με τον Αργεντίνο, εννέα ματς και έξι γκολ, ενώ ο Μπενζεμά 5 (σε εννέα ματς).

Η Premier League έχει ντέρμπι και στο Ανφιλντ η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τότεναμ! Οι Κόκκινοι έχουν κερδίσει πέντε από τις έξι (και μια ισοπαλία) τελευταίες αναμετρήσεις με τους Σπερς, με τον άσο να προσφέρεται στο 2.40, την ισοπαλία στο 3.40 και το διπλό στο 2.95! Παράλληλα, οι Λονδρέζοι έχουν αποτύχει να σκοράρει στα πέντε τελευταία ματς κόντρα στη Λίβερπουλ και το Ν. G τιμάται στο 2.05! Οι 21 τελευταίες επισκέψεις στο Ανφιλντ; Μόλις μια νίκη έχει η Τότεναμ εκεί, μετρά 6 ισοπαλίες και 14 ήττες! Οι Κόκκινοι έχουν 18 γκολ στα έξι πιο πρόσφατα με τους Σπερς! Βέβαια, η ομάδα του Κλοπ δεν έχει κερδίσει back to back στα εντός στο πρωτάθλημα από τον Μάιο του 2015, ενώ το συγκρότημα που Ποκετίνο έχει μόλις μια ήττα στα 14 τελευταία εκτός! Αλλωστε, οι Λονδρέζοι έχουν το καλύτερο αμυντικός ρεκόρ μακριά από το γήπεδό τους, έχοντας δεχθεί 12 γκολ, αλλά και μόλις 41 σουτ εντός στόχου! Στο 1.80 τιμάται το Under!


Εχει ελπίδες τίτλου η Αρσεναλ; Οι Λονδρέζοι είχαν έναν καταστροφικό Μάρτη, όπου ηττήθηκαν εκτός από Γιουνάιτεντ, εντός από Σουόνσι, δεν κέρδισαν την Τότεναμ και βρέθηκαν στο -11 από τη Λέστερ. Αντέδρασαν στο τελευταίο ματς επικρατώντας 2-0 εκτός της Εβερτον. Στο 1.33 ο άσος της Αρσεναλ, στο 5.00 η ισοπαλία και στο 9.00 το διπλό της Γουότφορντ, η οποία πριν 20 ημέρες είχε... σοκάρει το Emirates με τη νίκη - πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου επικρατώντας 2-1. Το Over προσφέρεται στο 1.66, ενώ από Οver 2.5 συνοδεύτηκαν τα 4 από τα 5 τελευταία ματς των Λονδρέζων! Τέσσερις ήττες στις πέντε τελευταίες εξόδους έχει η Γουότφορντ στο πρωτάθλημα και σε αυτές δεν καταφέρει να βρει δίχτυα.

 

Τελευταία Νέα